spot_img
23.2 C
București
luni, mai 29, 2023
AcasăcoronavirusGeneralul Silviu Predoiu, fost șef operativ al SIE, atac la Ministerul de...

Generalul Silviu Predoiu, fost șef operativ al SIE, atac la Ministerul de Interne

-

Mi-aș dori tare mult sa îmi explice cineva (nu domnul Vela, vă rog) de ce hipermarketurile sunt deschise publicului, deși în acestea, spații închise cu aer recirculat, se „întâlnesc” în fiecare minut sute de persoane care, inevitabil, ating aceleași produse, rafturi, dispozitive de plată, cărucioare, etc., iar parcurile, Cismigiu, Carol, Herastrau, IOR, Tineretului& comp, zone deschise, aerisite, în care „distanța socială” poate fi cu ușurință menținută, sunt „încuiate” și păzite, a scris pe facebook fostul șef operativ al SIE Silviu Predoiu.

- Reclama -

Mi-aș dori să pot surprinde subtilitatea gândirii celor care au apreciat că pe stradă, deci iar în aer liber, nu te poți deplasa în grupuri mai mari de trei persoane (nici macar cu măști, mănuși) dar poți circula cu autoturismul în grupuri de trei sau patru sau cinci, sau cu metroul, troleibuzul, autobuzul și tramvaiul, in grupuri de cât se nimerește, cu sau fără mănuși, cu sau fără mască, chiar și cu sau fără bilet. Nu contest, aș vrea doar să le inteleg. Cred că sunt mulți cei care surprind caracterul contradictoriu al acestor măsuri, capacitatea lor de a genera confuzie. Iar dacă cineva îmi explică, promit să vin și cu alte întrebări similare. P.S. O eventuală explicație de genul „sunt măsuri dispuse de autorități diferite, ce nu acționează coordonat”, ar fi, cel puțin acum, în stare de urgență, mai mult decât neconvingătoare, chiar penibilă. Later edit: Cu parcurile „am înțeles”, avea nevoie dl Negoiță să se ”dea” cu bicicleta fără să-l încurce vreun copil prea jucăuș sau vreun bătrân prea lent…, a mai scris Predoiu.

Silviu Predoiu (n. 5 august 1958BucureștiRomânia) A fost șeful operativ al SIE din 2006 până în 2019 și a îndeplinit în mai multe rânduri director interimar al Serviciului de Informații Externe .

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img