spot_img
11.1 C
București
marți, aprilie 23, 2024
AcasăAnalizeDeputata Horga: 13 școli și un liceu din județul Giurgiu sunt incluse...

Deputata Horga: 13 școli și un liceu din județul Giurgiu sunt incluse în programul ”Masa caldă”. Atunci când PSD conducea județul, nicio o școală din Giurgiu nu era inclusă în acest program

-

13 școli și un liceu din județul Giurgiu sunt incluse în programul ”Masa caldă” și în acest an școlar. 5.041 de copii studiază în aceste unități de învățământ.Este vorba de școlile din Florești-Stoenești, Stănești, Bolintin-Deal, Ghimpați, Toporu, Herăști, Schitu, Vedea, Cosoba, Bucșani, Răsuceni, Vărăști și Mihai Bravu și de liceul din comuna Hotarele.Prin acest program se previne abandonul şcolar şi se îmbunătățesc performanţele şcolare. Atunci când PSD conducea județul, nicio o școală din Giurgiu nu era inclusă în acest program, afirmă deputata PNL de Giurgiu Gabriela Horga pe Facebook.

În acest program desfășurat de Ministerul Educației sunt incluse 450 de școli la nivel național. Guvernele conduse de premieri liberali au majorat numărul de unități de învățământ incluse în acest program. Dacă în 2019 numărul școlilor din acest program era de 50 la nivel național, în prezent a ajuns la 450, prim creșterile decise în perioada 2020-2022, mai spune Horga.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img