spot_img
24.1 C
București
sâmbătă, mai 25, 2024
AcasămediuGabriela Firea își retrage plângerea împotriva lui Băsescu

Gabriela Firea își retrage plângerea împotriva lui Băsescu

-

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat, sâmbătă, la Antena 3, că şi-a retras plângerea penală împotriva fostului preşedinte Traian Băsescu, pentru acuzaţiile de şantaj, pe motiv că au trecut doi ani de la depunere şi a reevaluat situaţia, şi susţine că între timp românii s-au lămurit singuri despre „situaţia” creată.

„M-am sfătuit cu familia mea, (…) şi cu foarte mulţi bucureşteni, pentru că eu fac teren, merg în cartiere şi i-am întrebat ce părere au despre acest dosar. Cei mai mulţi bucureşteni, la fel ca şi mine, dar şi oameni din alte judeţe, români, îmi spun că ar fi dorit cu toţii, ca şi mine, un verdict ceva mai aproape de momentul în care s-a produs acea situaţie”, a afirmat Firea.

- Advertisement -

Fostul senator spune că, de la momentul plângerii şi până acum, au trecut doi ani, timp în care a născut un copil şi a devenit „mai bătrână cu doi ani”, timp în care a reevaluat situaţia. Între timp, spune Firea, a vorbit şi cu bucureştenii, care ar fi vrut şi ei o soluţie mai rapidă.

„A trecut aproape o perioadă destul de îndelungată (…) s-au întâmplat foarte multe lucruri, atât în viaţa mea, atât în viaţa mea persoană, cât şi profesională. În ţară s-au întâmplat atâtea lucruri, a căzut un Guvern, a venit un Guvern tehnocrat, Traian Băsescu nu mai este preşedinte. După 2 ani, practic fiecare român şi-a făcut o impresie proprie şi şi-a tras propria concluzie cu privire la acea situaţie”, a explicat ea, la Antena 3.

- Advertisement -

Gabriela Firea a depus, în 16 aprilie 2014, o plângere în care îl acuză pe Traian Băsescu, atunci peşedinte al României, de ameninţare şi şantaj, după declaraţii făcute de acesta la emisiuni televizate.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img