Marian Munteanu, propuneri HALUCINANTE: Dărâmă blocurile cu risc seismic

0
2363

Alianţa Noastră condusă de Marian Munteanu a găsit soluţia pentru rezolvarea eventualelor daune în urma cutremerelor. Se vor dărâma clădirile cu risc seismic, se vor construi în locul lor blocuri mai mari cu încă câteva etaje, ca, prin vânzarea apartamentelor suplimentar construite, să se amortizeze costurile de producţie.

Între timp, locatarii din blocurile cu bulină vor fi găzduiţi în apartamentele goale ce nu au fost încă vândute de dezvoltatorii imobiliari, mai spune Marian Munteanu.

Experţii AN nu ne spun cu ce bani vor demola şi construi alte blocuri, ‘nici cu ce drept vor bloca vânzarea unor apartamente de către dezvoltatorii imobiliari, ca să găzduiască mii de oameni care locuiesc în imobile cu risc seismic…. Nu ne spune şi ce se face cu clădirile monumente de arhitectură care au bulină roşie. Le demolează? :)) Sau doar le adaugă un etaj- două :)), Tare, nu? Eu cred că pe Marian Munteanu l-au părăsit nu doar serviciile ci şi minţile.Să sperăm că după alegerile astea se va întoarce în binemeritatul anonimat…., comentează pe facebook Bogdan Duca.