spot_img
28.7 C
București
sâmbătă, iunie 10, 2023
AcasăSocialFratele lui Boureanu după ce l-a vizitat în arest: Are dinţii scoşi,...

Fratele lui Boureanu după ce l-a vizitat în arest: Are dinţii scoşi, e vânăt la ochi şi la cap

-

Cristian Boureanu a fost vizitat, luni, în arestul Poliţiei Capitalei, de fratele său, acesta precizând că fostul deputat nu este într-o stare fizică bună, având probleme cu dantura şi lovituri la ochi şi cap. Sorin Boureanu spune că fratele său regretă incidentele care l-au dus în arest.

- Reclama -

„Era într-o stare nu foarte bună, fizic, se duce la dentist. Are dinţii scoşi, patru dinţi, două faţete căzute, e vânăt la ochi, la cap, dar psihic era bine. La ora 5.30 merge la stomatolog. Îi pare rău, ca orice om când mai bea, probabil că a avut şi el scăpări. Să vedem la recurs ce se va întâmpla. Patru inşi sunt în cameră, paturile sunt noi, condiţiile sunt foarte ok şi chiar a zis că a fost tratat foarte bine Nici vorbă că a fost agresat în secţie. S-au purtat foarte frumos cu el, au avut grijă de când a venit de el, nu a avut nicio problemă”, a declarat Sorin Boureanu după vizită.

Iubita lui Cristian Boureanu, Laura Dincă, a mers şi ea, luni, pentru a-l vizita pe fostul deputat. Iubita lui Cristian Boureanu, Laura Dincă, a precizat, pentru MEDIAFAX, că a depus şi ea plângere împotriva poliţiştilor, pe care îi acuză că ar fi agresat-o în noaptea în care maşina în care se aflau cei doi a fost oprită de poliţie, în zona Aviatorilor din Capitală. Şi Cristian Boureanu a depus o plângere penală la Parchetul de pe lângă Judecătoria 1 împotriva poliţiştilor, pe care-i acuză de loviri, violenţe şi vătămare corporală. În plus, fostul deputat a contestat şi decizia de arestare preventivă luată de judecători.

„Referitor la starea actuală de sănătate a domnului Boureanu, noi am făcut o cerere scrisă să i se permită ieşirea din arest pentru a merge la control medical. Are fisurat maxilarul, dinţii din faţă, timpanul, trebuie continuate investigaţiile medicale. Aşteptăm să vedem în ce condiţii i se va permite”, a declarat pentru MEDIAFAX Luiza Popescu, avocatul lui Cristian Boureanu.

Poliţistul Marian Godină a postat, sâmbătă, pe Facebook un filmuleţ în care se vede cum poliţistul lovit de Cristian Boureanu ripostează şi se repede la acesta să îl lovească. Imaginile sunt însoţite de mesajul „eu zic că a fost o reacţie proporţională şi corectă. Bravo, colegule!”. În imaginile postate de Marian Godină pe pagina sa de Facebook, se poate observa cum poliţistul ripostează după ce este lovit de Cristian Boureanu în zona inghinală şi se repede către fostul deputat în încercarea de a-l lovi cu pumnul în faţă.

Totodată, pe o pagină de Facebook intitulată „Poliţia Rutieră Bucureşti”, au apărut şi alte imagini din noaptea respectivă. Pe filmare, este înregistrat poliţistul când îl ameninţă pe Cristian Boureanu că îl „scoate” la ştiri, reproşându-i că este „într-o vădită stare de ebrietate”. De asemenea, omul legii îi transmite fostului deputat că îi va face dosar penal pentru ultraj şi vătămare corporală.

„Te scot eu frumos la ştiri astăzi, pentru comportamentul pe care l-ai avut, pentru ultrajul ăsta”, îi spune poliţistul lui Cristian Boureanu, care răspunde că „avem abuz în serviciu”. În replică, poliţistul spune că sunt martori „pentru tevatura pe care ai făcut-o şi înjurăturile de omor şi de familie şi faptul că mi-ai dat cu uşa peste mână”.

„Lasă că o să vezi tu! O să vezi tu acuma cum îţi facem dosar „, mai spune poliţistul pe filmare. Cristian Boureanu ripostează şi îi spune omului legii că îl va lăsa fără pensie.

Un alt echipaj de poliţie vine la faţa locului, iar poliţistul le povesteşte colegilor săi cum Cristian Boureanu l-a înjurat şi l-a lovit.

„O să-i facem dosar de ultraj că ne-a înjurat, ne-a înjurat în toate felurile, mi-a dat peste mâna cu uşa. Uite, e într-o stare vădită de ebrietate. Uită-te şi tu la el cum arată. Înjurături de mamă, de familie, de morţi. A fost oprit pentru control şi după ce i-am dat actele la şofer, ne-a înjurat, ne-a făcut…”, spune poliţistul. Colegul său îi spune „Eu nu cred că a făcut aşa ceva. Dacă a făcut aşa ceva, dosar! Nu dosar, amendă la legea 16.”

„Te liniştesc eu mâne dimineaţă, fără niciun fel de problemă, că acum nu pricepi că eşti băut”, mai spune poliţistul. La scurt timp, Cristian Boureanu îl loveşte pe omul legii în zona inghinală.

Reprezentanţii Brigăzii Rutiere a Capitalei au precizat, pentru agenţia de presă MEDIAFAX, că pagina respectivă de pe reţeaua de socializare nu este pagina oficială a instituţiei, de altfel Brigada neavând cont oficial pe Facebook.

Cristian Boureanu a fost arestat preventiv, în noaptea de vineri spre sâmbătă, pentru ultraj, potrivit unei decizii a Judecătoriei Sectorului 1.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img