spot_img
-1.4 C
București
sâmbătă, ianuarie 29, 2022
AcasăMuzicăSting, concert la Cluj

Sting, concert la Cluj

-

Cântărețul britanic Sting va susține pentru prima dată un concert în Cluj-Napoca, la Sala Polivalentă, pe 17 octombrie, au anunțat luni reprezentanții organizatorilor acestui eveniment muzical, Emagic.

După concerte sold-out în America de Nord, Europa și America de Sud, noi show-uri în Asia și numeroase prezențe la festivaluri europene, noul turneu mondial al cântărețului Sting, intitulat „Sting — 57th & 9th”, continuă cu noi reprezentații în Europa, ce au fost confirmate pentru lunile septembrie și octombrie, inclusiv în România.

Anul acesta, Sting va cânta pentru prima dată în Transilvania. Artistul va reveni în România cu un show din care nu vor lipsi unele dintre cele mai cunoscute piese din repertoriul său. Concertul face parte din turneul „Sting — 57th & 9th” și promovează cel mai recent proiect muzical al artistului, albumul rock omonim. Pentru acest show, Sting va fi însoțit de o trupă live din care fac parte Dominic Miller (chitară) — unul dintre cei mai vechi colegi de scenă al cântărețului britanic—, Josh Freese (tobe) și Rufus Miller (chitară), alături de Joe Sumner în calitate de invitat special, dar și de acordeonistul Percy Cardona din trupa The Last Bandoleros.

Acest turneu cu puternice influențe rock, care a început în America de Nord în luna februarie, a parcurs deja peste 50 de orașe din Europa, America Centrală și Asia, fiind apreciat de fani și elogiat de criticii de specialitate.

- Advertisment -

Must Read

Turcii vor să scoată bani din Dracula

0
Primarul localității Tokat din Turcia, Eyüp Eroğlu, a spus că în cadrul lucrărilor de restaurare a castelului Tokat, temnițele în care a fost ținut...

China face o Lună artificială