spot_img
16.8 C
București
duminică, octombrie 1, 2023
AcasămareFRANCE TV afirmă că migranții vor veni în România: BUCUREȘTIUL, VIZAT/ CELE...

FRANCE TV afirmă că migranții vor veni în România: BUCUREȘTIUL, VIZAT/ CELE 2 RUTE PRIN ȚARA NOASTRĂ PREZENTATE DE FRANCEZI

-

France TV afirmă într-o postare publicată pe pagina de internet că România ar deveni una din rutele alternative a migranților către Europa de Vest. France Tv care funcționează în cadrul France Television grupează principalele posturi tv franțuzești, printre care France 2 și France 3.

- Reclama -

France TV prezintă o hartă a migranților după ce luni noaptea Ungaria a blocat o parte a graniței cu Serbia.

Francezii spun că ar exista câteva rute alternative, printre care câteva prin România.

mediubunAstfel, France Tv susține că refugiații care vin din Grecia au alternativa să meargă prin Macedonia și mai apoi Serbia, dar din cauză blocării graniței cu Ungaria au două alternative: fie merg spre Austria prin Slovenia, fie spre România, unde ar putea intra prin zona Mehedinți.Caraș Severin-Timiș și ar urma să încerce să treacă în Ungaria prin zona Timiș-Arad.

O altă variantă prezentată de France TV ar fi cea în care migranții ar intra în România prin zona Giurgiu din Grecia via Bulgaria. Din harta prezentată reiese că refugiații ar urma să se deplaseze prin zona Capitalei și mai apoi pe ruta Pitești-Sibiu-Oradea.  Această rută ar urma să fie folosită de noile valuri de migranți, cei care se tem să mai încerce varianta prin Serbia.

 

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img