spot_img
-0.7 C
București
marți, decembrie 5, 2023
AcasăhighlightFostul Principe Nicolae, trimis in exil in Kenya

Fostul Principe Nicolae, trimis in exil in Kenya

-

Fostul Principe Nicolae a parasit Romania inainte ca bunicul sau, Regele Mihai, sa anunte public retragerea titlului de Principe si sa il excluda din linia de succesiune la Casa Regala. Potrivit unor informatii, Nicolae este deja in Kenya, tara in care se va stabili. El a plecat deja intr-un safari, considerand ca este in vacanta.

- Reclama -

In vârstă de 30 de ani, Nicolae s-a mutat acum trei ani in Romania.

Nicolae a mai stat in Kenya patru luni in 2004 si apoi, din nou, in 2006 cand a fost angajat pentru a antrena trupele Armatei Britanice în Rafting.

Nicolae a fost lider asistent al unei expediții în Africa de Sud, Namibia, Botswana, Zimbabwe, dar si a uneia in Madagascar.

Ioan Luca Vlad, consilierul Casei Regale, a recunoscut informatia luni la Digi la 24. Consilierul Casei Regale a adăugat că „în principiu” Nicolae va pleca din țară și că s-ar putea reîntoarce în Kenya.

„Aici este marea diferență față de alte situații în care s-au retrase titluri de principe. Nu a făcut ceva anume. Este o decizie luată pentru viitor și nu o pedeapsă. Dacă în alte situații, cum a fost principele Nicolae, regentul, din perioada interbelică, aceea era clar o pedeapsă. Aici nu este. Este o decizie cu care principele Nicolae este cu totul în asentiment”, a subliniat consilierul Casei Regale.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img