spot_img
4.2 C
București
miercuri, noiembrie 29, 2023
AcasăhighlightPonta a lasat cu ochii in soare PSD Arges: S-a bagat pe...

Ponta a lasat cu ochii in soare PSD Arges: S-a bagat pe fir Daniel Constantin

-

Cristian Gentea, preşedintele PSD Piteşti, a atacat la conferința de presă a partidului lipsa de impunere a organizației județene la București in fata premierului Victor Ponta si ca liderul ALDE, Daniel Constantin, ministrul agriculturii, si-a numit omul la Comisia Națională pentru Controlul Activităților Nucleare (CNCAN),post dorit de PSD Arges, scrie Jurnalul de Arges.

- Reclama -

Gentea a precizat că PSD Argeș, în urma eliberării postului de președinte la Comisia Națională pentru Controlul Activităților Nucleare (CNCAN), a propus ca variantă pentru ocuparea postului pe Radu Viorel din Pitești, director la Direcția Supravegherea Utilizării Radiațiilor Ionizante din cadrul CNCAN. În urma discuției purtate de președintele interimar al PSD Argeș, Șerban Valeca cu premierul Victor Ponta, părea că totul a fost stabilit doar că pe fir a intrat un alt deputat de Argeș, în speță Daniel Constantin,  liderul ALDE si ministru al agricutlturii, care l-a propus pe Gabril Petre de la Brăila, șef-dispecerat Cez, ce a fost între timp și acceptat ca președinte al CNCAN.

„Sunt nemulțumit că nu reușim să ne impunem la București. Vă dau un exemplu. Toată activitatea nucleară din România este controlată de Comisia Națională pentru Control al Activităților Nuclere. Până acum a fost președinte acolo un domn susținut de PC, dar a ieșit la pensie. În această comisie există mai multe direcții, iar una dintre ele este condusă de către Radu Viorel ce lucrează din 1994 fiind director din 2008 la Direcția Supravegherea Utilizării Radiațiilor Ionizante din  CNCAN. El este super profesionist. Dl. Valeca, care nu are nicio vină, a vorbit cu premierul Victor Ponta și i-a precizată aceastuia varianta noastră, iar premierul a spus că așa rămâne. Dar după cinci zile, dl. Daniel Constantin care e deputat de Argeș a făcut o nouă propunere care s-a acceptat pe loc. Acum președinte acolo este Gabril Petre, șef-dispecerat CEZ. Vă dați seama cât contează cuvântul Argeșului la București”, a precizat Cristian Gentea.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img