spot_img
6.1 C
București
duminică, noiembrie 27, 2022
AcasăAnalizeFost vicepreședinte al CJ Teleorman reținut pentru agresiune sexuală într-o școală

Fost vicepreședinte al CJ Teleorman reținut pentru agresiune sexuală într-o școală

-


Un fost vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman, care este profesor de fizică la o şcoală din judeţ, a fost reţinut, joi, pentru agresiune sexuală în şcoală, presupusele victime fiind două eleve cu vârsta de 13, respectiv 15 ani. Ancheta a fost deschisă după ce acuzaţiile legate de faptele cadrului didactic au făcut obiectul unui articol în presa locală.

- Reclama -

Cornel Bleajă a fost retinut, joi seară, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instantei cu propunere de arestare preventivă, după ce părinții unor eleve de 13 și 15 ani, s-au plâns că profesorul a avut apropieri fizice nefirești față de fiicele lor.
După ce cazul a fost mediatizat, au ieșit la iveală și alte incidente al căror protagonist este același profesor Cornel Bleajă.
Mai multe eleve de la Școala Nr.3 Zimnicea au povestit cu lux de amănunte cum erau mângâiate de profesorul de fizică chiar in timpul orelor de curs.
Mama uneia dintre minore a povestit, sub protecția anonimatului, că profesorul obișnuia să înceapă cu un masaj pe ceafă, după care cobora cu mâna pe spate, apoi le atingea sânii.
Copila a povestit acasă ce i s-a întâmplat, însă scenariul era atat de dezgustător, încât părinții s-au îndoit de veridicitate.
Abia acum, când fata le-a arătat articolele apărute în presă, au înțeles că totul a fost real și au mers să depună plângere la poliție.
O altă elevă, tot de la aceeași școală, a fost pipăită prin tăietura de la blugi, direct pe piciorul gol, tot în timpul unei ore de curs, povestesc copiii.
Surse judiciare au precizat că nu mai puțin de opt minore au fost audiate până în acest moment și toate au confirmat gesturile cu tentă sexuală ale profesorului de fizică.

Profesorul Cornel Bleajă a predat la Școala Nr.3 din Zimnicea până în joi, când a fost ridicat de polițiști, deși o parte dintre fetele care l-au acuzat învață acolo.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img