spot_img
7.4 C
București
vineri, decembrie 9, 2022
AcasăAnalizeEuroparlamentarul Terheș în Plenul Parlamentului European: "Ursula von der Leyen este cea...

Europarlamentarul Terheș în Plenul Parlamentului European: „Ursula von der Leyen este cea mai mare amenințare la adresa drepturilor omului în UE în acest moment, motiv pentru care trebuie imediat și necondiționat să-și dea demisia”

-

Vorbind în Plenul Parlamentului European pe data de 09.11.2022 despre încălcarea drepturilor omului în UE sub Ursula von der Leyen, europarlamentarul Cristian Terheș a spus:

- Reclama -

„Domnule Comisar,

“Este essențial, pentru ca un om să nu fie silit să recurgă, ca ultimă soluție, să se revolte împotriva tiraniei și opresiunii, ca drepturile omului să fie protejate de domnia legii [statul de drept]”.

Asta este ceea ce preambulul din 1948 al Declarației Universale ale Drepturilor Omului spune.

Astfel, statul de drept nu este un scop în sine, ci un mod precis de a apăra drepturile tuturor ființelor umane.

Cele întâmplate pe durata crizei COVID-19 au dovedit că Comisia Europeană, sub conducerea Ursulei von der Leyen, a folosit “statul de drept” ca slogan pentru a impune violarea severă a drepturilor omului, într-un mod nemaivăzut în Europa de Vest de la al Doilea Război Mondial.

Von der Leyen folosește “statul de drept” ca slogan să șantajeze acum state UE suverane cu tăierea fondurilor europene pe care le merită de drept dacă nu se conformează cu ideologia impusă de birocrația de la Bruxelles.

Sub conducerea Ursulei von der Leyen asistăm la “chinezificarea” Europei, în care oamenii nu mai pot decide pentru ei înșiși nici dacă sau cu ce să se injecteze.

Ursula von der Leyen este cea mai mare amenințare la adresa drepturilor omului în UE în acest moment, motiv pentru care trebuie imediat și necondiționat să-și dea demisia.

Mulțumesc.”

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img