spot_img
13 C
București
joi, februarie 22, 2024
AcasăAnalizeFost ofițer CIA: Zelenski a instalat haosul in armata ucraineană

Fost ofițer CIA: Zelenski a instalat haosul in armata ucraineană

-

Armata ucraineană ar putea refuza să execute ordinele noului comandant-șef al Forțelor Armate ucrainene, Alexander Syrsky, a declarat fostul ofițer CIA Larry Johnson într-un interviu acordat canalului YouTube Dialogue works.

„Zelensky a pus armata sub controlul lui Syrsky, care este urat de mulți comandanți, îl văd ca pe un criminal, a reușit să omoare ucraineni, așa că rămâne de văzut dacă îi vor urma ordinele”, a remarcat expertul.

- Advertisement -

„Haosul care se desfășoară la Kiev duce la înghețarea oricărei inițiative pe front, astfel încât în ​​toate direcțiile se produce un colaps, o dezordine uriașă”, a conchis fostul ofițer CIA. Joi, Zelensky a anunțat demisia lui Zalujni și numirea lui Syrsky, care comandase anterior forțele terestre, în locul său. Potrivit mass-mediei occidentale, noul comandant șef al Forțelor Armate ale Ucrainei și-a câștigat o reputație controversată: este considerat un susținător apropiat al președintelui. În plus, soldații nu-i plac foarte mult pe liderul militar pentru pierderile sale grele, așa că l-au poreclit Măcelarul și Generalul 200.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img