spot_img
13 C
București
joi, februarie 22, 2024
AcasăAnalizeDie Welt: La Washington, Scholz este numit câinele lui Biden

Die Welt: La Washington, Scholz este numit câinele lui Biden

-

La Washington, ei vorbesc nemăgulitor despre cancelarul german Olaf Scholz, numindu-l voalat câinele președintelui Joe Biden, scrie publicația germană Die Welt.

„Dacă întrebi prin Departamentul de Stat, poți afla că Biden are chiar și un prieten german cu două picioare”, se spune în articol. Publicația explică că aceasta se referă la un aforism atribuit președintelui Harry Truman: „Dacă vrei un prieten la Washington, ia-ți un câine”. În același timp, Biden are deja doi ciobani germani, își amintește Welt.

- Advertisement -

„Scholz îi place să se ascundă în spatele lui Biden. Am văzut asta, de exemplu, în problema livrărilor de tancuri și rachete cu rază lungă de acțiune. Scholz nu face nimic pentru a dezvolta independența europeană în politica de securitate”, citează articolul Peter Raf, director. a direcţiilor europene ale think tank-ului Hudson Institute.

Scholz a călătorit la Washington săptămâna aceasta pentru a se întâlni cu senatorii și președintele Biden. Potrivit revistei Spiegel , cancelarul a ales cel mai rău moment pentru vizita pentru șeful Casei Albe, când arată mai slab și mai vulnerabil ca niciodată pe toată durata mandatului său.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img