Fost lider al PNL Mehedinți: PNL este tot un PSD dar cu oameni mai prost pregătiți. Coafeza și ministrul mehedințean al Economiei

0
175

CATA BATAIE DE JOC…in 1990, pe 10 Ianuarie ma inscriam in PNL, cu Radu Campeanu, venit sa-l preia ca pe un partid istoric si am condus pentru o scurta perioada de timp, Jud.Mehedinti…am plecat repede, ca o premonitie a ceea ce avea sa devina in timp acest partid, a scris pe facebook Adi Tănăsescu.

CE MAI SUSȚINE TĂNĂSESCU:
Astazi, observ cu tristete, ca PNL continua sa fie la fel de retrograd si la fel de capusat de mai toti oportunistii veniti de niciunde, este tot un PSD dar cu oameni mai prost pregatiti; normal, ei isi aroga tot felul de merite, dar in toata nebunia asta, singurul care ii reprezinta este Presedintele….
Pai cum ma, sa pui o frizeriță din Vâlcea, în conducerea Ministerului Fondurilor Europene. … general adjunct al Ministerului Fondurilor Europene, ne-am scrantit cu totul..??
Cand inlaturi un medic cu cea mai mare rata de succes in vindecarea noului coronavirus (Doctorul Mustea), doar pentru ca era timisorean si nu se „manjea”, dar il promovezi pe Cercel cu firmele lui Offshore si cu mastile lui de 2 bani, cand promovezi tot felul de „nulitati”, imi spune si mie cineva care este diferenta intre PSD si PNL ???!!!
Mai am o singura intrebare si pentru ministru Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, care este severinean ca si mine :
Domnule Ministru, pe noi astia care nu am inchis, care nu am trimis oamenii in somaj tehnic, care nu stam cu mana intinsa la stat, care nu facem tot felul de inginerii financiare profitand de starea de pandemie, care nu ne-am intrerupt plata ratelor si a creditelor, pe noi Domnule ministru, cine si cum ne ajuta ???…
Optimism de final: stati cu masca pe figura, ca nu va recunoaste nimeni si nu mai sperati in ajutor, suntem SINGURI, ajutati-va singuri, ca statul a devenit cel mai mare dusman al cetateanului…