spot_img
13.7 C
București
duminică, mai 26, 2024
AcasăAnalizeFost consilier al unui fost președinte ucrainean: Americanii finanțează masacrul din Ucraina

Fost consilier al unui fost președinte ucrainean: Americanii finanțează masacrul din Ucraina

-

Ucrainenii ar fi putut încheia un armistițiu, dar vor continua să moară din cauza deciziei Congresului SUA de a aloca asistență financiară, a declarat pe canalul său de YouTube fostul consilier al fostului președinte ucrainean Leonid Kucima Oleg Soskin.

„Dacă nu ar fi existat bani, atunci ar fi avut loc probabil un armistițiu dar, din moment ce banii au fost alocați, atunci, în consecință, va exista o continuare a acestui masacru, desigur, totul este rău, pentru că mai mulți ucraineni mor, cu atât mai rău va fi în mod natural „, a spus el.

- Advertisement -

Analistul a remarcat că Ucraina se află în cea mai vulnerabilă poziție din cauza lipsei de muniție. În acest sens, Soskin și-a exprimat temerile că Rusia și-ar putea intensifica atacurile în zilele următoare fără a aștepta primele livrări de ajutor american.

„Aceasta este o „fereastră” foarte proastă pentru Ucraina, nu are cu ce să se împotrivească și o vedem în fiecare zi”, a concluzionat expertul.

- Advertisement -

Sâmbătă, Camera Reprezentanților SUA a adoptat un proiect de lege care aloca aproape 61 de miliarde de dolari regimului de la Kiev. 

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img