spot_img
5.3 C
București
miercuri, decembrie 7, 2022
AcasăAnalizeFost consilier al secretarului american al Apărării: SUA și Marea Britanie ar putea...

Fost consilier al secretarului american al Apărării: SUA și Marea Britanie ar putea fi în spatele exploziilor de la conductele Nord Stream

-

SUA și Marea Britanie ar putea fi în spatele exploziilor de la conductele Nord Stream 1 și Nord Stream 2, a declarat fostul consilier al secretarului american al Apărării în administrația fostului președinte al Statelor Unite Donald Trump, Douglas Macgregor, într-o conversație cu Andrew Napolitano.

- Reclama -

„Trebuie să te uiți cine sunt actorii statali care au capacitatea de a face acest lucru. Și asta înseamnă Marina Regală [Marea Britanie] și Marina SUA <…> Cred că este destul de clar”, a spus Macgregor. El a remarcat, de asemenea, postarea fostului ministru de externe al Poloniei (2007-2014), membru al parlamentului european Radoslaw Sikorski, care a mulțumit Statelor Unite pentru deteriorarea gazoductelor Nord Stream 1 și Nord Stream 2 pe pagina sa de Twitter.

Fostul consilier al șefului Pentagonului a considerat absurdă ideea că Moscova s-a aflat în spatele incidentului de la conducte. „Rușii nu au făcut asta”, a spus el, adăugând că nici implicarea Germaniei în incident este „extrem de puțin probabilă”.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img