spot_img
2 C
București
luni, decembrie 5, 2022
AcasăAnalizeControversatul ministru al Sănătății din Germania: Suntem în război cu Putin

Controversatul ministru al Sănătății din Germania: Suntem în război cu Putin

-

Ministrul german al sănătății a făcut o declarație diferită de linia guvernului din care face parte. Karl Lauterbach susține că Germania este în război cu Putin. Ministrul sănătăţii din Germania, Karl Lauterbach, s-a abătut de la linia guvernului condus de cancelarul Olaf Scholz şi a apreciat că ţara sa ”este în război” cu preşedintele rus Vladimir Putin, transmite duminică EFE.
Lauterbach a reacţionat astfel la ideea filosofului Richard David Precht, partizanul unei soluţii negociate, care consideră că Germania ar trebui să facă o alianţă cu alte ţări şi să-i ofere lui Putin garanţii că solicitarea Kievului de a adera la organizaţia nord-atlantică va fi respinsă.

- Reclama -

„Sincer, ce avem de câştigat dacă îngenunchiem în faţa lui Putin? Suntem în război cu Putin şi nu suntem psihoterapeuţii lui”. a comentat Lauternbach pe contul său de Twitter propunerea lui Precht. „Trebuie să urmărim consecvent victoria sub forma eliberării Ucrainei. Şi ne lasă rece dacă psihicul lui Putin suportă sau nu aşa ceva”, a adăugat el.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img