spot_img
22.7 C
București
miercuri, mai 22, 2024
AcasăAnalizeFlorin Roman: Niciodată, cu PNL la guvernare nu vom accepta să renunţăm...

Florin Roman: Niciodată, cu PNL la guvernare nu vom accepta să renunţăm la cota unică în favoarea impozitului progresiv aşa cum îşi doresc socialiştii 

-

Deputatul PNL Florin Roman, coordonatorul campaniei pentru alegerile locale, a transmis joi că niciodată, cu PNL la guvernare nu vor accepta să renunţe la cota unică în favoarea impozitului progresiv aşa cum îşi doresc socialiştii, fiind o linie roşie peste care nu trec. El mai spune că PNL este gardianul cotei unice a pilonului 2 de pensii private şi a apărării microîntreprinderilor, pe care alţii le-ar vrea desfiinţate. Îi apărăm pe cei care muncesc cinstit în această ţară, de poftele stângii populiste, mai spune deputatul.

”Niciodată, cu PNL la guvernare nu vom accepta să renunţăm la cota unică în favoarea impozitului progresiv aşa cum îşi doresc socialiştii”, spune deputatul PNL într-o postare pe Facebook. Florin Roman arată că ”este o linie roşie peste care nu trec”.

- Advertisement -

”Am depus împreună cu colegii liberali din comisia de buget finanţe a PNL un proiect de lege prin care oferim predictibilitate pentru păstrarea cotei unice pe o perioadă îndelungată. Aplicăm principiul liberal “mai puţin de la mai mulţi”, în lupta cu evaziunea fiscală, cu economia gri şi cu pomenile sociale, atât de dragi stângii politice”, menţionează Florin Roman.

El mai afirmă că ”PNL este gardianul cotei unice a pilonului 2 de pensii private şi a apărării microîntreprinderilor, pe care alţii le-ar vrea desfiinţate”.

- Advertisement -

”Îi apărăm pe cei care muncesc cinstit în această ţară, de poftele stângii populiste care ar duce banii în ajutoare sociale. Acolo unde sunt liberalii este dezvoltare, unde sunt socialiştii e doar sărăcie”, subliniază Roman.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img