spot_img
23.3 C
București
miercuri, august 10, 2022
AcasăALEGERI 2020Firea: Iată-mă acum și avocatul lui Nicușor Dan. Dacă nu trece bugetul...

Firea: Iată-mă acum și avocatul lui Nicușor Dan. Dacă nu trece bugetul biletul de autobuz poate ajunge la 5-6 lei. De asemenea, factura la întreținere ar putea fi de 3-4 ori mai mare

-

Fost primar al Capitalei, senatoarea PSD Gabriela Firea consideră că e necesar să fie adoptat bugetul în varianta propusă de Nicușor Dan, respectiv în varianta estimată la 7 miliarde de lei.

- Reclama -

„Iată-mă acum și avocatul lui Nicușor Dan. Asta este viața…”, a comentat cu ironie, la Antena 3, Gabriela Firea, referindu-se la perioada, nu tocmai îndepărtată, în care se afla în competiție electorală cu Nicușor Dan pentru câștigarea Primăriei București, spune G4media.

În ciuda disputei din campania electorală, Firea consideră că în momentul de față este necesar ca municipalitatea să poată conta pe cele 7 miliarde, astfel încât să nu fie necesară restrângerea dramatică a unor cheltuieli esențiale.

„Primele cheltuilei care s-ar restrânge ar fi cele pentru subvențiile la transportul public și la termoficare. Asta ar însemna cu un bilet de autobuz să poată ajunge să coste 5-6 lei. De asemenea, factura la întreținere va putea să ajungă de 3-4 ori mai mare”, a avertizat Gabriela Firea, la Antena3.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...