spot_img
1.7 C
București
luni, februarie 6, 2023
AcasăAnalizeFirea, atac la Grindeanu: Carmen Dan, preferată de Dragnea în fruntea Guvernului

Firea, atac la Grindeanu: Carmen Dan, preferată de Dragnea în fruntea Guvernului

-

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a criticat, duminică, anumiţi membri ai Guvernului Grindeanu, precizând că are o relaţie mai proastă cu Executivul decât pe vremea tehnocraţilor. Edilul a spus că proiectele pentru care a cerut sprijin guvernamental i-u fost respinse sistematic.

- Reclama -

Despre scandalul din PSD se vorbește de câteva zile în media.

Potrivit unor surse apropiate PSD, Liviu Dragnea ar dori înlocuirea lui Sorin Grindeanu din fruntea Executivului cu Sevil Shhaideh, dar aceasta nu este acceptată.

În acest caz, Carmen Dan pare propunerea agreată de Liviu Dragnea.

Carmen Dan a fost prefect de Teleorman și apropiată de aproape două decenii de liderul PSD.

Eu am şi nemulţumirile mele personale ca primar general. Legat de reacţia unora dintre membrii Cabinetului la problemele Bucureştiului. Eu dacă solicit sprijin guvernamental nu o fac pentru mine pentru că nu plec acasă cu acele obiective, eu am un mandat de la bucureşteni şi vreau să îl duc la bun sfârşit cu rezultate. Sunt într-adevăr surprinsă că există o reacţie ori înceată, ori de refuz din partea reprezentanţilor unor ministere care pur şi simplu pun în dificultate Primăria Capitalei” a declarat, duminică seară, Gabriela Firea, la Antena 3.

Primarul general al Capitalei a spus că Executivul, prin anumiţi miniştri, i-a respins rând pe rând proiectele pentru Bucureşti.

Am solicitat, după ce am făcut o analiză şi în ceea ce priveşte potenţialul finnciar, dar şi de execuţie a lucrărilor, să preluăm în administrare pentru a finaliza centura Capitalei. Răspunsul a fost negativ. Măcar să facă ministerul ce a promis. Am solicitat la Primăria Capitalei, pntru a investi, metroul. În toată lumea civilizată, metroul este parte a transportului local. Dacă ei nu se ocupă, atunci ne ocupăm noi. Nu înţeleg de ce Metrorex ţine cu dinţii ca metroul să rămână la minister, deci la Metrorex, şi nu acolo unde îi este locul, la Primăria Capitalei, pentru a investi„, a declarat edilul.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img