spot_img
23.8 C
București
sâmbătă, aprilie 13, 2024
AcasăDezvaluiriEXPLOZIV: Veverița DNA în Dumbrava SRI

EXPLOZIV: Veverița DNA în Dumbrava SRI

-

Ironic, astăzi generalul SRI Mitică Dumbravă (n.red- azi secretar general al SRI), în loc să meargă la brutărie, merge în Parlamentul României. Dacă aș fi acolo, i-aș pune o singură întrebare: Dacă o cunoaște pe procuroarea DNA Alexandra Carmen Lancranjan (n.red-poreclită Veverița), ce relații au, dacă a susținut-o și a sprijinit-o în carieră, dacă a raportat ierarhic relațiile cu aceasta și dacă relațiile și implicarea sa în cariera procuroarei sunt legale? , scrie pe blog fostul colonel SRI, Daniel Dragomir.

Din datele pe care le dețin, generalul Mitică Dumbravă a coordonat-o de ani buni pe procuroarea Lancranjan alias Veverița,mai afirmă acesta.

- Advertisement -

POSTAREA LUI DANIEL DRAGOMIR:

Episodul 1. Alexandra Carmen Lancranjan.

- Advertisement -

Încep să devoalez rețeaua de procurori, judecători, șefi de instituții și jurnaliști coordonată de generalul Dumbravă.

1. La data de 13 septembrie 2017, după ce șefa sa, PFA Kovesi, mă reclamă cu mânie proletară la CSM, procuroarea Lancranjan își arată sprijinul nețărmurit pentru cauză și dă share pe pagina sa personală la comunicatul DNA.

Imediat, generalul Dumbravă îi dă like de pe contul său “secret” pe care îl știe, de fapt, toată rețeaua. Să arate că se va implica. Dă semnalul că e prezent, că se va ocupa. Unde? La CSM.2. Sa să prevenim vreo ieșire de genul “eu nu sunt prietenă cu ofițerii SRI” din partea procuroarei Lancranjan:

În datele de 28 august, 27 septembrie și 23 octombrie 2017 Alexandra Carmen Lancranjan dă like la trei poze diferite postate de generalul Dumbravă.


Relația e clară, este evidentă. Conexiunea este devoalată.

Din datele pe care le dețin, generalul Mitică Dumbravă a coordonat-o de ani buni pe procuroarea Lancranjan alias Veverița. 

Vom descoperi împreună relații și conexiuni extinse.

Relații ilegale.

Ale statului paralel.

PS: Dacă SRI sau generalul Dumbravă doresc să dezmintă informația că acest cont i-ar aparține, sunt liberi să o facă.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img