spot_img
17.9 C
București
luni, martie 20, 2023
AcasăDezvaluiriBomba din comunicatul DNA despre Dragnea

Bomba din comunicatul DNA despre Dragnea

-

DNA a pus sechestru pe averile suspecților din dosarul ”TelDrum”, inclusiv pe cea a lui Liviu Dragnea, pentru recuperarea prejudiciului de peste 27 de milioane de euro. Dar instituțiile presupus păgubite  nu s-au constituit parte civilă pentru recuperarea banilor.

- Reclama -

”Până în acest moment, nici autoritatea de management (Ministerul Dezvoltării Regionale și Fondurilor Europene) nu s-a constituit parte civilă cu privire la sumele ce ar fi fost obținute nelegal din fonduri europene de peste 20 milioane euro), nici Consiliul județean Teleorman nu s-a constituit parte civilă cu privire la prejudiciul ce ar fi fost produs prin infracțiunile de abuz în serviciu (peste 31 milioane lei)”, afirmă DNA în comunicatul de marți seară.

DNA a anunţat că liderului PSD, Liviu Dragnea, i-a fost pus sechestru asigurător şi poprire pe toate bunurile, până la concurenţa sumei de peste 127,5 milioane de lei, în dosarul Tel Drum. De asemenea, procurorii i-au pus sechestru pe conturile bancare, dar şi pe acţiuni şi părţi sociale deţinute în firme.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img