spot_img
11 C
București
duminică, septembrie 25, 2022
AcasăDezvaluiriEXPLOZIV/ SRI și-a făcut Societate Civilă, iar Valeriu Zgonea dă gratuitate în...

EXPLOZIV/ SRI și-a făcut Societate Civilă, iar Valeriu Zgonea dă gratuitate în Parlament

-

SRI și-ar fi creat o organizație pentru Societatea Civilă, este acuzația adusă de un fost ofițer al principalului serviciu secret, Adrian Radu, în ziarul său care apare în județul Prahova, dezvăluiri oferite în exclusivitate FLUX 24.

- Reclama -

Este vorba de Asociatia Centrul de Resurse pentru Societatea Civila, care a organizat la finalul lunii martie la Palatul Parlamentului un simpozion despre infrastructură la care au participat aproape toți miniștrii cabinetului în frunte cu premierul Dacian Cioloș.

Coordonarea științifică a simpozionului a fost făcută de Academia de Informații a SRI.

Asociatia Centrul de Resurse pentru Societatea Civila a organizat evenimentul iar coordonarea stiintifica a fost realizata de Academia Nationala de Informatii “Mihai Viteazul”. Asociatia aceasta bizara, probabil o Asociatie a SRI acoperita a solicitat “acoperitului” Zgonea ca sa aprobe desfasurarea evenimentului in cadrul Parlamentului Romaniei, in mod gratis!!! Normal, “acoperitul” a aprobat!!!Bogdan Gavrila care se afla in aceasta ASOCIATIE bizara (care, mai mult ca sigur este o acoperire proasta a SRI) este ofiter activ al SRI, afirmă Radu.

Cum va spuneam, este cazul si “lectorului” de la Academia de Informatii “Mihai Viteazul”-Victor Vevera – care coordoneaza proiecte de infrastructura critica in sensul ca ii „invata” pe unii directori importanti din societatile de interes national cum ar fi “Enel”,  “Transelectrica”, din Gaze Conpet, Posta si chiar Consiliulu Concurentei cu Bogdan Chiritoiu si unde le solicita diverse chestii cum ar fi schimbarea din functii a unor directori sau subordonati din companii etc….Puneam intrebarea legitima daca oare  o fi corect ca un ins care a fost consilier a lui Boc si nu numai cu sotia prin MAI si legaturi cu diverse zone obscure de afaceri sa recent alaturi de Grosu si Dancu la un eveniment la Palatul Parlamentului la prima Conferinta despre Infrastructuri critice unde se falea in fata multor oameni de afaceri ce se plimbau pe langa el. Victor Vevera a fost si dir.gen la CERT_RO unde alturi de Bogdan Popescu de la SRI in post de adjunct al lui Vevera si un altul – Eduard Basceanu care acum e loctiitor la o unitate din SRI.In data de  30.03.2016 la Parlamentul Parlamentului a avut loc conferinta organizata de SRI, Victor Vevera si Bogdan Gavrila( care era la CERT in 2011 cu Vevera, un posibil colaborator al serviciilor)., mai afirmă Radu.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...