spot_img
31.1 C
București
marți, iulie 23, 2024
AcasăDezvaluiriEXPLOZIV/ NOI DOCUMENTE BOMBĂ ÎN CAZUL CASELOR LUATE PRIN FALS DE FAMILIA...

EXPLOZIV/ NOI DOCUMENTE BOMBĂ ÎN CAZUL CASELOR LUATE PRIN FALS DE FAMILIA IOHANNIS: SEMNĂTURA E A LUI KLAUS IOHANNIS

-

Ce nu trebuie scăpat din vedere în afacerile ilegale cu case derulate la Sibiu de actualul preşedintele Klaus Werner Iohannis este modul în care acesta se doreşte extras din ecuaţie, deşi pe documentele incriminante apare exclusiv semnătura acestuia: şi în nume propriu şi pentru falsul proprietar, scrie jurnalistul Dan Tomozei pe blogul său.

- Reclama -

Jurnalistul prezintă și documente edificatoare în acest sens.

- Advertisement -

Atrag atenţia asupra unui aspect de legalitate care priveşte strict calitatea juridică a preşedintelui în funcţie Klaus Iohannis, în cadrul afacerilor imobiliare derulate la Sibiu. La fel ca şi în cadrul celorlalte imobile preluate la preţ de dumping, documentele aferente imobilului pierdut cu sentinţă definitivă (Str. Nicolae Bălcescu nr. 29) poartă exclusiv semnătura fostului primar Iohannis.În aceste condiţii, care este motivul pentru care doar doamna Iohannis “decontează” pentru furtul de case? Incompatibila “primă doamnă” a dispărut din spaţiul public, ceea ce este bine. Dar, numai atât?, afirmă Tomozei.

CITIȚI ȘI: Curtea de Apel Brasov demonstrează că soții Iohannis au dobândit cu rea-credință o casă din Sibiu: „Dezbaterea succesiunilor și încheierea contractului au avut loc în aceeasi zi și la acelasi notar… Vânzarea lucrului altuia în cunostință de cauză este nulă absolut

- Advertisement -

DAN TOMOZEI MAI AFIRMĂ:

Notarul care a realizat “Încheierea de autentificare” a furtului este cercetat, secretarul de primărie care a emis adeverinţa în fals a fost judecat, avocatul care a intermediat afacerile imobiliare este în atenţia procurorilor. Nu însă şi incompatibilul moral preşedinte, semnatar al documentelor care probează calitatea de hoţ. Pentru că în caz de furt dovedit, nici măcar preşedintele nu se bucură de imunitate, cu excepţia situaţiei în care nesimţirea este unicul lucru bine făcut, care merge ceas!

Documentele publice demonstrează în clar prezenţa interesului direct şi conştient al actualului preşedinte Iohannis în afacerile imobiliare ilegale, neexistând niciun dubiu cu privire la autenticitatea semnăturii. Documentele de mai jos, preluate de la justiţiarul.ro şi Primăria Sibiu, susţin fără tăgadă implicarea directă a fostului primar de Sibiu, actual preşedinte al României, în mafia imobiliară în care au fost şi sunt implicaţi primari, prefecţi, avocaţi, notari, procurori şi judecători.

Contract vanzare cumparare 1aContract vanzare cumparare 2a

contract-banca 1acontract-banca 2acontract-banca 3aSemnatura primar Klaus Werner Iohannis

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img