spot_img
36.1 C
București
sâmbătă, iulie 2, 2022
Acasăhighlight#COLECTIV/ HALUCINANT: Iohannis oferă un cocktail pentru răniții și rudele celor decedați

#COLECTIV/ HALUCINANT: Iohannis oferă un cocktail pentru răniții și rudele celor decedați

-

Iohannis nu oferă o „recepție” la Cotroceni, la un an de la înscăunare, ci un „cocktail” la care sunt invitați răniții de la Colectiv și rudele…Cum e, frățioare, să le dai un mojito sau un caipirinha oamenilor aceștia, la 52 de zile de la drama prin care au trecut? „Martini-ul dvs să fie cu gin sau cu vodcă, domnule?” Iar după aceea vor ciocni cu salvatorul Arafat, scrie pe facebook jurnalistul Mircea Marian de la Evenimentul Zilei/ B1.

- Reclama -

Guvernul va crea un mecanism de lucru și întâlniri periodice cu reprezentații organizațiilor și voluntarii care s-au implicat în transferul victimelor de la Colectiv în spitalele din străinătate, astfel încât expertiza acestora să fie folosită în integrarea victimelor în societate și reformarea sistemului, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Executivului, Dan Suciu.

Declarația acestuia survine unei întâlniri pe care prim-ministrul Dacian Cioloș a avut-o, la Palatul Victoria, cu reprezentanți ai unor organizații neguvernamentale și cu rude ale victimelor transferate în Belgia.

„Există angajamentul ferm al primului ministru de a urmări situația victimelor de la Colectiv cu tot ce este necesar pentru revenirea lor, integrarea lor, a celor care sunt încă în spital și a celor care s-au externat pentru a asigura monitorizare permanentă. Vom face toate eforturile pentru a găsi cele mai bune soluții, indiferent de costuri, pentru răniți și pentru cei care au părăsit spitalul, pentru a se integra în societate după asemenea traumă”, a precizat Suciu, după întâlnirea de luni seara.

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...