spot_img
1.7 C
București
luni, decembrie 4, 2023
AcasăDezvaluiriEXCLUSIV/ Principele Nicolae se va reîntoarce în ţară în luna februarie

EXCLUSIV/ Principele Nicolae se va reîntoarce în ţară în luna februarie

-

Principele Nicolae a stat doar două zile în România, in week-end, exact în perioada în care Principesa moştenitoare Margareta şi Principele Radu se aflau în Elveţia la Aubonne pentru a se întâlni cu Majestatea Sa Regele Mihai şi cu Regina Ana.

- Reclama -

CITIŢI ŞI:EXCLUSIV: Principele Nicolae e în România/ FOTOGRAFII CU NEPOTUL REGELUI ÎN BUCURESTI

Imediat ce informaţia despre prezenţa Principelui Nicolae la Bucureşti a apărut duminică dimineaţă pe FLUX 24 într-o publicaţie obedientă Principelui Radu a apărut un articol nesemnat despre “comportamentul frivol al Prinţului,” cu informaţii scurse din Palatul Elisabeta, menite să-l pună pe Prinţul Nicolae într-o lumină defavorabilă.

Zilele acestea, o echipă de televiziune pregăteşte în mare taină un material jurnalistic despre Familia Regală, chiar în Elveţia, prin care va încerca să demonteze scenariile care se discută la Bucuresti legate de situatia de „prizonierat” in care e tinut Regele.

În acelaşi timp, la Aubonne, au fost invitate o serie de personalităţi din anturajul Principelui Radu.

Surse Flux24 susţin că în timp ce Principele Radu şi Principesa Margareta pregătesc o campanie de discreditare a Principelui Nicolae, prin intermediul publicaţilor trustului Intact, acesta din urmă se va reîntoarce în luna februarie când isi va spune ferm punctul de vedere.

Tot în luna februarie se va naşte copilul Nicoletei Cârjan, despre care Flux24 a vorbit în premieră, încă de acum trei luni, fiind rod al iubirii cu Principele.

În cazul în care Principele Nicolae va recunoaşte copilul, le va dejuca celor doi planurile şi va redobândi imensul capital de încredere avut până în ziua excluderii sale de la succesiune.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img