spot_img
24.1 C
București
sâmbătă, mai 25, 2024
AcasăDezvaluiriEXCLUSIV/ NOI DEZVĂLUIRI DESPRE SCANDALUL DE LA CASA REGALĂ: Povestea aventurii Prințului...

EXCLUSIV/ NOI DEZVĂLUIRI DESPRE SCANDALUL DE LA CASA REGALĂ: Povestea aventurii Prințului Nicolae cu Nico-mignion

-

FLUX 24 revine cu noi dezvăluiri exclusive despre scandalul de la Casa Regală: dezmoștenirea Principelui Nicolae, nepotul Regelui Mihai, și alungarea acestuia din țară. Conform unor informații exclusive obținute de FLUX 24 și prezentate de noi sâmbătă, scandalul a luat amploare după ce Nicolae ar fi avut o presupusă relație cu o anumită Nicoleta Cîrjan pe care ar fi lăsat-o însărcinată. 

Deja în acel moment, Nicolae avea o relație tensionată cu unchiul său, Radu, și se mutase de la Palatul Elisabeta.

- Advertisement -

Cei de la Casa Regală, Principesa Margareta și Principele Radu, au crezut că fătul ar fi băiat ceea ce ar fi complicat situația din Casa Regală, unde Principele Radu dorește să-și asigure supremația în continuare și, mai ales, de a continua să controleze averea Familiei estimată de presă și analiștii financiari la cel puțin câteva zeci de milioane de euro.

133-940x626Ca urmare l-au executat pe Nicolae într-un Consiliu Regal la care Margareta nu a participat, ci numai Radu.

- Advertisement -

Fătul este însă fată și se va naște în ianuarie sau februarie anul viitor.

CITIȚI ȘI:EXCLUSIV/ FLUX 24 dezvăluie SECRETUL alungării Prințului Nicolae: Un copil nedorit de Casa Regală și BĂTĂLIA PENTRU AVERE

POVESTEA

În timpul caravanei “Cărţile copilăriei pe bicicletă” din primăvara acestui an, Principele Nicolae a cunoscut multe fete.

11755117_10153155440179794_6844904186119624984_nLa începutul lunii mai, în Parcul Herăstrău i-a apărut deodată în faţa bicicletei o fată mignionă, extrem de focoasă, curtenitoare. Au filirtat puţin. După câteva zile, în calitate de cofondatoare a Asociaţiei “MaiNoi”, Nicoleta Cîrjan l-a invitat pe 30 mai pe Principe la “Rocket Bikefest”, un eveniment de cross country, care presupunea parcurgerea unei rute de cât mai multe ori într-un interval de timp fixat, pentru strângerea de fonduri în vederea susţinerii copiilor cu autism.

nicolae1Participau câteva sute de tineri. Unul i-a tăiat calea Principelui şi acesta s-a împiedicat. A reluat cursa. După câteva seri petrecute împreună, cea care s-a „împiedicat” a fost Nicoleta. Au urmat mai multe întâlniri între cei doi. Nu şi-au propus nimic. Era o aventură.

nicolae2CITIȚI ȘI: Nicolae, al patrulea membru al Familiei Regale a Romaniei exclus intr-un an de zile/ Un al cincilea membru al Familiei Regale a fost exclus, dar mai apoi reprimit/ Ambii nepoti ai Regelui, Nicolae si Mihai, exclusi de la succesiune

SARCINA, CONSILIUL REGAL, OMUL SERVICIILOR ȘI PROBE MĂSLUITE

În luna iulie, activista pentru mediu află că este însărcinată. “Pastila de după” nu şi-a făcut efectul. S-a consultat cu presupusul tată, conform mărturiilor de pe blogul său, Spirala colorată, şi a luat decizia să fie o mamă care îşi creşte singură copilul. În zadar Principele i-a spus NO WAY. I-a explicat ce consecinţe pot apărea.

12033080_10153302732129794_6586363701268656804_nA decis să-şi ducă sarcina mai departe.

În ziua de 28 iulie, Principele Nicolae a fost văzut ultima oară la o manifestare la Braşov a asociaţiei “Curtea veche”. Era extrem de abătut.

nico3După câteva zile, într-un Consiliu Regal, în care şi-a făcut apariţia Mihnea Constantinescu, cunoscut om al serviciilor secrete, s-a decis retragerea titlului princiar, tânărul revenind la numele de Nicholas Millford.

CITIȚI ȘI:Cum a ajuns un fost lider al studentilor comunisti membru in Consiliul Familiei Regale? / SURSE: Cearta violenta intre Principii Radu si Nicolae

La întâlnirea din sufrageria casei din Aubonne a Majestăţii Sale, cel puţin două personaje au lipsit. Alteţa Sa Regală Principesa Margareta şi Principele Nicolae. Surse apropiate familiei regale susţin că junele “a fost executat” cu probe măsluite.

CITIȚI ȘI:Filosoful Mihai Şora despre Principele Nicolae: O fotografie care dezvăluie mai multe despre acest om decât ar putea-o face zeci de comunicate oficiale

NICOLAE E ÎN ANGLIA LA FUNDAȚIA PRINȚULUI CONSORT

În vară, monarhiştii erau consternaţi, nu le venea să creadă că Regele îşi şubrezeşte viitorul dinastic.

Oamenii care l-au preţuit pe Principe au continuat să-i spună Prinţ şi după retragerea titlului de Alteţă. Cârcotaşii spun că doar lui “Dudă, trebuie să i se spună Alteţă.”

A plecat în Anglia, continându-şi proiectele la fundaţia patronată de Ducele de Edinburgh, prinţul consort al Marii Britanii.

SCANDALUL CU DUDA, O GARSONIERĂ ȘI UN CÂINE

11891001_930347590354591_325920183735698009_nNu întâmplător, înainte de scandal, Principele Nicolae s-a mutat de la Palatul Elisabeta în Bucureştii Noi într-o garsonieră, împreună cu câinele său.

A avut o dispută cu Principele Radu, spunându-i drept în faţă că nu poate să-i decidă lui viaţa, fiind doar un consort.

Consortul l-a executat. Cum a ştiut mai bine. Prin diversiune.

După plecarea Prinţului din ţară, câteva gazete de scandal au lansat supoziţii legate de orientarea sexuală a acestuia. Probabil ca să se ascundă adevărul:  Prinţul a lăsat o româncă gravidă.

Dacă copilul lui Nicolae era băiat, reprezenta un pericol pentru succesiunea dinastică și punea în pericol controlul Casei Regale de către Radu Duda.

În aceeaşi perioadă de timp, Nicoleta Cîrjan deschide runde de consultări despre cum poţi fi mamă singură şi despre responsabilitatea principală a bărbatului.

NICOLETA, SARCINA ȘI NICOLAE

12079188_10153326445349794_1508456566007084496_nSigur, mulţi se întreabă de ce nu au folosit prezervative. Femeia însărcinată  notează pe blogul ei că nu femeia trebuie stigmatizată, ci bărbatul care putea să se protejeze de o sarcină nedorită, practicând metoda coitus intrerruptus.

Sarcina nu e o boală, le spune ea viitoarelor mămici, te poți simți minunat în această perioadă, că poți să faci aproape tot ce făceai înainte și că aici nu se termină viața ta și începe viața copilului, ci începe viața voastră nouă și minunată împreună. Pentru mine e nou experiment, care cred că îmi va aduce multe satisfacții, afirmă ea.

Ca dovada, eu nu m-am lăsat de biciclit, și nici de activism, așa că vă aștept pe toți părinții cu copii să îmi fiți alături în noua mișcare pe care am făcut-o cu gândul la acest nou început: Mămici pe biciclete!”, mai spune pe blogul ei.

Dar despre cine este Nicoleta Cîrjan, în alt episod.     

 

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img