spot_img
27.8 C
București
vineri, mai 27, 2022
AcasăDezvaluiriEXCLUSIV/ ÎNREGISTRARE ȘOCANTĂ CU UN SENATOR PNL: Le dau distonocalm la pensionari

EXCLUSIV/ ÎNREGISTRARE ȘOCANTĂ CU UN SENATOR PNL: Le dau distonocalm la pensionari

-

Senatorul PNL Tudor Barbu, co-președintele PNL Gorj, a afirmat într-un interviu la postul de radio Infinit din Târgu Jiu că ar da distonocalm pensionarilor din oraș care nu îl doresc pe candidatul propus de liberali la Primăria localității.

Tudor Barbu a povestit la postul de radio că ar fi fost abordat pe stradă în Târgu Jiu de un grup de pensionari, care i-au reproșat desemnarea unei anumite persoane din PNL drept candidat la Primărie.

Se sperie lumea de candidatul ăsta, la mine pe scara la bloc, i-ar fi spus un pensionar lui Barbu, conform relatării senatorului PNL.

Răspunsul șocant al liderului PNL Gorj către pensionar, relatat de Tudor Barbu în interviul de la Radio Infinit din Târgu Jiu:

Uite, mă duc să cumpăr eu niște distonocalm și ți-l dau să îl dai pe scară, ca să se calmeze oamenii.

ÎNREGISTRAREA CU TUDOR BARBU:

Indicatiile pentru Distonocalm:

Distonii neuro-vegetative cu manifestari digestive (dureri abdominale, difuze sau localizate, senzatie de balonare sau greutate epigastrica, arsuri epigastrice, greturi, varsaturi, tulburari ale tranzitului intestinal), cu manifestari cardiovasculare (tahicardie, extrasistole, palpitatii, puls labil, crize de vasoconstrictie sau vasodilatatie cu senzatie de valuri de caldura, transpiratie, ameteli, extremitati reci, parestezii etc.). Tulburari neurovegetative din nevroza astenica, climacteriu, hipertiroidism, hipertensiune arteriala in stadiu incipient.

- Advertisment -

Must Read

Spania vrea să acorde ”concediu menstrual” plătit de stat

0
Guvernul de stânga al Spaniei a prezentat marţi un proiect de lege care prevede acordarea unui ''concediu menstrual'' femeilor care suferă de menstruaţii dureroase, proiectul...