spot_img
21.3 C
București
vineri, iulie 1, 2022
AcasăhighlightȘefii ANAF, puși sub acuzare în dosarul lui Mădălin Voicu și Nicolae...

Șefii ANAF, puși sub acuzare în dosarul lui Mădălin Voicu și Nicolae Păun

-

DNA cere Camerei Deputaților să încuviințeze reținerea și arestarea preventivă a parlamentarilor Mădălin Voicu (PSD) și Nicolae Păun (Partida Romilor Pro-Europa). Este un dosar care vizează fraudarea unor fonduri europene printr-un proiect social implementat la nivel național. În același dosar au calitate de suspecți și președintele și vicepreședintele ANAF.

- Reclama -

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA) au dispus, miercuri, efectuarea în continuare a urmăririi penale față de mai mulți inculpați, printre care președintele și vicepreședintele Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF), Gelu Ștefan Diaconu și Mihai Gogancea-Vătășoiu, în dosarul în care sunt anchetați deputații Mădălin Voicu și Nicolae Păun.

Cei doi sunt cercetați pentru favorizarea făptuitorului și abuz în serviciu cu obținere de foloase necuvenite pentru sine sau pentru altul, potrivit unui comunicat al DNA transmis AGERPRES.

În același dosar sunt urmărite penal pentru fapte de corupție alte opt persoane.

- Advertisment -

Must Read

Școlarii din UK vor fi hrăniți cu lăcuste și viermi de...

0
Copiilor din patru școli primare din Țara Galilor li se va oferi insecte de mâncare, cum ar fi greieri, lăcuste, viermi de mătase și...