spot_img
20.3 C
București
miercuri, aprilie 24, 2024
AcasăDezvaluiriEXCLUSIV/ Informațiile BOMBĂ care pot RĂSTURNA cazul Onțanu

EXCLUSIV/ Informațiile BOMBĂ care pot RĂSTURNA cazul Onțanu

-

Coincidențe ciudate ies la inveală în cazul primarului suspendat al sectorului 2, Neculai Onțanu, în prezent arestat după ce a fost denunțat de Cristian Borcea, fostul patron al clubului Dinamo.

Informații în exclusivitate obținute de FLUX 24 schimbă substanțial cazul Onțanu și pune multe întrebări despre culisele acestui caz exploziv.

- Advertisement -

Astfel, contracandidatul lui Onțanu la Primărie deputatul PNL, Dan Cristian Popescu, are un apartament lângă Miami, în Hollywood, unde este vecin cu denunțătorul lui Onțanu, Cristian Borcea, dar și cu avocatul acestuia, Daniel Lenghea, care și acesta are un apartament în locația respectivă.

Dan Cristian Popescu este actualul partener de viață al Alinei Măgureanu, fosta noră a fostului director SRI, Virgil Măgureanu.

- Advertisement -

CITIȚI ȘI:EXCLUSIV/ Nora lui Măgureanu s-a plimbat cu amantul în delegații parlamentare la Paris și în Deltă

Mai mult, avocatul lui Borcea, Lenghea, este membru al staffului de la campanie al lui Dan Cristian Popescu și face campanie pe facebook împotriva lui Onțanu.

Lenghea (foto stânga) este bun prieten cu fratele lui Popescu, care stă și el la Miami în același bloc cu cei trei pomeniți deja.

lenggheafratepopescuLulu Balulu (foto dreapta), așa cum se prezintă pe facebook, fratele lui D.C Popescu, a fost șeful de cabinet al lui Ludovic Orban, când acesta era ministrul transporturilor. 

lengheafratepopescuEste poreclit Mișu Pricopsitu.

El este unul din cei mai buni prieteni ai lui Daniel Lenghea, avocatul lui Cristi Borcea și membru al staffului de campanie al lui Dan Cristian Popescu la sectorul 2.

lulu0Daniel Lenghea într-o fotografie la sediul de campanie al lui Dan Cristian Popescu.

pasciucavocatborceaDe altfel, Lenghea are și poză de fundal pe contul de facebook cu Dan Cristian Popescu.

lengheaoaginapopescuLenghea apare și în anturajul actualului ambasador al României în SUA, George Maior, fost director al SRI.

lengheamaiorDan Cristian Popescu și-a cumpărat apartamentul în Hollywood, Florida, în 1998, când fratele său, Mișu Priceputu, era director la Hotel București, actualul Radisson, pus în funcție de PNȚCD.

Apartamentul are o valoare de piață de 480.000 USD.

popescuapartamentDan Cristian Popescu este vecin cu Cristi Borcea, denunțătorul lui Neculai Onțanu, contracandidatul său la Primăria sector 2.

borceamiamibloc

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img