spot_img
5.9 C
București
marți, ianuarie 18, 2022
AcasăhighlightParchetele din Franța și Belgia DEZMINT informațiile lui Cioloș: NU s-au folosit...

Parchetele din Franța și Belgia DEZMINT informațiile lui Cioloș: NU s-au folosit cartele pre pay din România

-

Parchetele din Franța și Belgia au dezmințit informațiile furnizate public de premierul Dacian Cioloș, privind folosirea cartelor pre pay din România în atentatele recente din UE.

Informațiile au fost furnizate corespondentului Radio Europa Liberă la Bruxelles, Dan Alexe, care a publicat un comentariu pe facebook.

POSTAREA LUI DAN ALEXE:

alexeAm sunat azi la parchetul din Bruxelles să întreb dacă există vreo informație în legătură cu numerele de telefon prepay românești folosite de teroriști.

Așa a zis premierul Dacian Cioloș: — „Au fost folosite cartele prepay din România pentru pregătirea de atentate în UE.”

La parchet (am si o antenã firavã acolo), după ce s-au lămurit că nu e vorba de Armenia, ci de România (lumea pe-aici stã prost cu geografia), mi s-a confirmat (spre ușurarea mea) că nu, nici unul din teroriști nu avea telefon prepay de România.

La fel și la Paris, unde am căutat să aflu și mai viclean. Nada, nimeni. Doar telefoane franceze și belgiene.

Bref, de unde a aflat Cioloș că teroriștii aveau cartele prepay românești? Să fie serviciile românești atât de competente încât să știe ce nu divulgă public cele franceze și belgiene? Drace, uite în sfârșit un motiv de mândrie.

- Advertisment -

Must Read

Provincia canadiană Quebec va introduce o taxă pentru nevaccinați

0
Provincia canadiană Quebec, puternic afectată de valul Omicron, va introduce în săptămânile următoare o nouă taxă, pe care a denumit-o "contribuţie la sănătate" şi...