EXCLUSIV: Fostul secretar de stat de la Justiţie arestat de DNA monitoriza cu Dragnea lupta anticorupţie pe bani europeni

0
1041

Ironia sorţii! Fostul secretar de stat de la Ministerul Justiţiei, Ovidiu Putura, a pus la cale împreună cu Ministerul Dezvoltării condus de Liviu Dragnea un plan de monitorizare a luptei anticorupţie (foto de la evenimentul de lansare).
dragneanticoruptie
„Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice derulează în prezent, prin Serviciul Anticorupție, proiectul „Dezvoltarea unui mecanism de monitorizare a implementării acţiunilor anticorupţie din cadrul SNA 2012-2015 la nivelul administraţiei publice locale, precum şi promovarea acestuia în vederea cunoaşterii de către toate instituţiile implicate” – cod SMIS 40606, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Dezvoltarea Capacităţii Administrative”, se anunţa la vremea respectivă. Programul a inclus deplasarea fostului de secretar de stat de la Justiţie în ţară pentru a explica pe bani europeni lupta anticorupţie aleşilor locali.