spot_img
16.3 C
București
joi, mai 23, 2024
AcasămediuEXCLUSIV/ Doi minori cetăţeni români din UK daţi DEFINITIV spre adopţie unui...

EXCLUSIV/ Doi minori cetăţeni români din UK daţi DEFINITIV spre adopţie unui cuplu de homosexuali/ Tribunalul din Londra a REFUZAT dreptul la cuvânt unui senator român

-

Andy (5 ani) si Diana (8 ani), doi minori cetăţeni români din Marea Britanie, au fost daţi definitiv în adopţie luni seară de un tribunal din Londra unui cuplu britanic de homosexuali.

Diana şi Florin Barbu s-au stabilit din 2007 în Regatul Unit. Au împreună o fetiţă de 8 ani şi un băieţel de 5 ani

- Advertisement -

În decembrie 2014 Diana şi Florin au pierdut primul proces cu protecţia copilului şi, de atunci, nu şi-au mai putut vedea copiii. Au fost separaţi definitiv. Apoi micuţii au intrat în programul de adopţie şi s-au găsit şi cine să îi preia: o familie de homosexuali.

La proces a asistat si senatorul PNL, Ben Oni Ardelean, care s-a implicat şi în cazul Bodnariu. Acestuia iniţial i se transmisese că nu i se va permite accesul în sala de judecată, dar în cele din urmă i s-a permis cu condiţia să nu ia cuvântul.

- Advertisement -

Ardelean avea mandat din partea Senatului României de a lua cuvântul în faţa Tribunalului.

Reprezentanţilor Ambasadei  României şi senatorului Ardelean li s-a interzis să comunice orice informaţii din timpul procesului şi din telefoane li s-au şters fotografiile făcute ÎN FAŢA tribunalului.

Este aberentă decizia instanţei deoarece este vorba de doi cetăţeni români, iar decizia trebuia să fie luată de Protecţia Copilului din România care îi putea da în adopţie familiei din ţară. Statul român are obligaţia constituţională să îşi apere cetăţenii, a declarat în exclusivitate pentru FLUX 24 senatorul Ardelean.

Acesta a precizat că împreună cu familia şi reprezentanţii Ambasadei studiază căile extraordinarea de atac în acest moment, inclusiv CEDO.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img