spot_img
32 C
București
joi, iulie 18, 2024
Acasă#Euro2016France Presse, DIAGNOSTIC DUR: Românii NU au talent

France Presse, DIAGNOSTIC DUR: Românii NU au talent

-

„Sfârșit trist pentru legendarul Anghel Iordănescu”, scrie Agenția France-Presse, după ce naționala de fotbal a României a fost învinsă duminică de cea a Albaniei (0-1) în ultimul său meci din Grupa A a EURO 2016, rezultat în urma căruia „tricolorii” au încheiat pe ultimul loc, cu un singur punct.

- Reclama -

Contra Albaniei, românii au arătat cât este de greu să-ți schimbi stilul de joc pentru un meci capital, comentează AFP. Calificată la turneul final grație blocului său defensiv, ce a primit doar două goluri în preliminarii, naționala României a arătat din nou carențe ofensive. La primele sale două meciuri de la EURO 2016, România a marcat doar după două penalty-uri transformate de Bogdan Stancu.

- Advertisement -

România „și-a pierdut repede suflul” în meciul de duminică, remarcă AFP. „Din cauza lipsei de talent și în ciuda unei dominări clare în repriza a doua, ea n-a incomodat niciodată blocul albanez, cu excepția unui șut al lui Florin Andone care a lovit bara”, continuă agenția franceză.

Este prima oară când Albania învinge România în meci oficial, după șase înfrângeri și două remize.

- Advertisement -

„Sfârșit trist pentru legendarul Anghel Iordănescu, care i-a dus pe tricolori în sferturile de finală ale Mondialului…1994 și care a fost la al treilea mandat în fruntea naționalei”, încheie AFP comentariul rezervat României.

Duminică, Albania a obținut prima sa victorie la un turneu final, după „golul istoric al lui Armando Sadiku”, notează AFP, care evidențiază disciplina defensivă și puterea de luptă arătate de echipa antrenată de Gianni De Biasi.

Albania, care a încheiat pe locul 3 Grupa A, trebuie să aștepte rezultatele din celelalte grupe pentru a afla dacă va merge în optimi de finală.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img