spot_img
18.2 C
București
miercuri, mai 25, 2022
AcasăAnalizeEuroparlamentarul Terheș după mitingul de la Parlament: Un lucru important pe care...

Europarlamentarul Terheș după mitingul de la Parlament: Un lucru important pe care l-am remarcat a fost prezența unui mare număr de preoți

-

21 decembrie 2021 – ziua libertatii.Participantii la protest, veniti din toate colturile tarii, au fost absolut minunati. Foarte multi au venit cu masini proprii, cate 3-4 in masina. Am vazut oameni mai motivati ca oricand sa-si apere drepturile si libertatile.Am intalnit oameni veniti din tari straine care si-au pierdut locurile de munca pentru ca au refuzat sa se vaccineze, afirmă pe facebook europarlamentarul PNȚCD Cristian Terheș după mitingul de marți.

CE SUSTINE CRISTIAN TERHES:

Toata Romanie fierbe, cum fierbe Europa, iar intentia premierului Ciuca de a trece, la propunerea PSD, Certificatul Verde prin asumare de raspundere va arunca in aer Romania.

Tari europene cu peste 80% vaccinati nu mai tolereaza prezenta tiranie sub pretext medical. Va dati seama ce e in Romania, unde rata se vaccinare e de 40%, multi dintre acestia fiind constransi sa se vaccineze.

„Tineti cu poporul ca sa nu rataciti”, a spus Simion Barnutiu.

Sper ca politicienilor romani sa le vina mintea de pe urma si sa tina cu poporul, neimpunand Certificatul Verde.

Istoria ne invata ca toti cei care s-au intors contra poporului au sfarsit la groapa de gunoi a istoriei.

Felicitari tuturor pentru sustinerea sau prezenta la protest.

Un lucru important pe care l-am remarcat a fost prezenta la protest a unui mare numar de preoti. Ma bucur ca i-am vazut alaturi de turma, asa cum spune imnul national:

„Preoti cu crucea-n frunte, caci oastea e crestina,
Deviza-i LIBERTATE si scopul ei preasfant.”

Ramanem uniti si nu ne lasam!

Dumnezeu sa binecuvanteze Romania!

Libertate

- Advertisment -

Must Read

Spania vrea să acorde ”concediu menstrual” plătit de stat

0
Guvernul de stânga al Spaniei a prezentat marţi un proiect de lege care prevede acordarea unui ''concediu menstrual'' femeilor care suferă de menstruaţii dureroase, proiectul...