spot_img
28 C
București
sâmbătă, iulie 2, 2022
AcasăPoliticaEuroparlamentarul PSD Carmen Avram: La nivel european, PSD a depăşit problemele de...

Europarlamentarul PSD Carmen Avram: La nivel european, PSD a depăşit problemele de imagine din era Dragnea

-

Europarlamentarul social-democrat Carmen Avram susţine că, la nivel european, PSD a depăşit problemele de imagine din era Dragnea. “A fost vorba de nişte lideri asupra cărora planau acuzaţii. Partidul în sine e format din milioane de oameni. Nu poţi să pui anatema asupra a milioane de oameni”, a declarat Carmen Avram pentru News.ro, la Bruxelles, întrebată cum au reacţionat liderii europeni la formarea coaliţiei PSD-PNL.

- Reclama -

“Din fericire, liderii europeni nu intervin în politica internă a unui stat membru, numai dacă există probleme extrem de grave, cum sunt cele din Polonia sau din Ungaria, unde sunt acuzaţii că nu sunt respectate prevederile tratatelor UE. România nu este în această situaţie. UE ne va lăsa să ne facem noi planurile şi să le punem în aplicare aşa cum credem noi de cuviinţă. Pe de altă parte, PSD nu mai este partidul din anii 2017-2018, căruia să i se impute diverse păcate. UE a înţeles că situaţia nu era chiar atât de gravă cu PSD ca partid în sine. A fost vorba de nişte lideri asupra cărora planau acuzaţii. Partidul în sine e format din milioane de oameni. Nu poţi să pui anatema asupra milioane de oameni sau asupra unei sigle”, a declarat Carmen Avram.

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...