spot_img
19.4 C
București
sâmbătă, martie 25, 2023
AcasăAnalizeEuroparlamentarul Dan Motreanu: Municipalitățile mici și mijlocii vor putea primi asistență tehnică...

Europarlamentarul Dan Motreanu: Municipalitățile mici și mijlocii vor putea primi asistență tehnică pentru a-și realiza ideile de proiecte legate de Noul Bauhaus European

-

Municipalitățile mici și mijlocii vor putea primi asistență tehnică pentru a-și realiza ideile de proiecte legate de Noul Bauhaus European. Termenul-limită pentru depunerea propunerilor este 23 mai 2022, ora 17:00 CEST. Alte două cereri de propuneri, lansate de Institutul European de Inovare și Tehnologie (EIT), se concentrează pe activitățile de implicare a cetățenilor și pe co-crearea de spații publice, anunță europarlamentarul PNL Dan Motreanu pe Facebook.

- Reclama -

Proiectele selectate vor invita cetățenii să creeze soluții sustenabile și estetice pentru spațiile publice din orașe, zone urbane și rurale. Termenul de depunere a propunerilor pentru cele două cereri lansate de EIT este 29 mai 2022, ora 23:59 CEST.Susținut de politica de coeziune, Noul Bauhaus European (NBE) este un proiect economic, cultural și de mediu, menit să îmbine designul, sustenabilitatea, accesibilitatea, caracterul abordabil și investițiile pentru a contribui la realizarea Pactului Verde European. În acest sens, la 7 aprilie, Comisia Europeană va lansa Laboratorul NBE, un spațiu de reflecție și acțiune privind procesele de co-creație și testarea instrumentelor, soluțiilor și recomandărilor de politici. În grupul PPE, dorim crearea unui sigiliu NBE care să fie acordat proiectelor ce respectă și contribuie la obiectivele Noului Bauhaus european, mai afirmă Motreanu.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img