spot_img
25.3 C
București
vineri, iunie 21, 2024
AcasăAnalizeEuroparlamentarul Cristian Terheș a solicitat crearea unui fond din banii de la...

Europarlamentarul Cristian Terheș a solicitat crearea unui fond din banii de la „Big Pharma” pentru despăgubirea victimelor vaccinului anti-COVID

-

Europarlamentarul Cristian Terheș a solicitat crearea unui fond din banii de la „Big Pharma” pentru despăgubirea victimelor vaccinului anti-COVID.

Având în vedere numărul tot mai mare de efecte secundare cauzate de vaccinurile anti-COVID, ce în unele situații au condus și la deces, europarlamentarul Cristian Terheș a cerut în plenul Parlamentului European, pe data de 16.01.2023, crearea „Fondului pentru Despăgubirea Victimelor Big Pharma”.

- Advertisement -

Până pe data de 23 noiembrie 2022, vaccinul de la Pfizer-BioNTech (Comirnaty), de exemplu, a cauzat 971.021 efecte secundare spontane suspecte, din care 8.419 au fost fatale, arata Agentia Europeană a Medicamentului (EMA).

Prezentăm în continuare traducerea discursului europarlamentarului Cristian Terheș:

„Stimate Comisar, stimați colegi,

luând în considerare creșterea mare a numărului de efecte adverse după vaccinarea împotriva COVID-19, inclusiv multe decese, solicit Parlamentului European și Comisiei Europene să creeze “Fondul pentru Despăgubirea Victimelor Big Pharma”.

Fonduri asemănătoare au fost create pentru cei ce suferă din cauza poluării din partea diferitelor companii, după principiul că “poluatorii plătesc”.

Pe 28 aprilie 2021, în acest plen, comisarul Reynders Didier a spus, referindu-se la Certificatul Verde digital, citez:

“Nu avem încă suficiente dovezi științifice privind efectele vaccinurilor, dar nu putem aștepta să avem răspuns la toate aceste întrebări ca să putem trece la acțiune.”

Vedem acum efectele adverse ale acestor vaccinuri care, indubitabil, creează multe probleme pentru multă lume, incapacitându-i pe mulți și, nu în ultimul rând, omorându-i pe alții dintre ei.

Vă solicit, prin urmare, să susțineți crearea unui astfel de fond pentru ca oamenii/victimele nevinovate după vaccin să fie compensați.

Vă mulțumesc.”

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img