spot_img
32 C
București
joi, iulie 18, 2024
AcasăAnalizeElena Udrea, dezvăluiri: SRI a hotărât arestarea baronilor PSD

Elena Udrea, dezvăluiri: SRI a hotărât arestarea baronilor PSD

-

Claudiu Manda, preşedinte al Comisiei SRI, a declarat joi că Elena Udrea, fost ministru al Dezvoltării, a vorbit în faţa comisiei despre întâlnirile la care participau oameni din Serviciu, Justiţie şi mediul politic şi cum se punea la cale anchetarea baronilor PSD.

- Reclama -

„Ne-a prezentat întâlnirile care aveau loc în 2009, 2010 şi după, întâlniri informale care erau precedate de chestiuni oficiale şi succedate de întâlniri neoficiale, şi persoane din conducerea SRI, Justiţie, mediul politic. Se contura ideea că PSD e un partid puternic şi trebuie „ajutat” să nu mai ocupe atât spaţiu în spectru şi soluţia ar fi ca baronii locali ai PSD să fie anchetaţi şi deferiţi justiţiei. Mai degrabă o decizie, nu neapărat o situaţie în care ar fi greşit cineva” a declarat Claudiu Manda, directorul Comisiei de Control SRI.

- Advertisement -

Fostul deputat Elena Udrea a declarat, joi, înainte de a fi audiată în Comisia pentru controlul SRI, că va vorbi despre modul în care “statul paralel” controlează societatea, „folosind justiţia ca instrument principal”, precizând că s-a prezentat în urma invitaţiei comisiei.

“Nu o să reclam nimic, o să spun lucruri pe care le cunosc din experienţa proprie, directă sau indirectă, lucruri care contează şi care sunt relevante pentru modalitatea în care sistemul, statul paralel controlează astăzi societatea, folosind justiţia ca instrument principal. (…), unul dintre scopurile invitaţiei este să lămuresc lucruri care s-au spus până acum de alte persoane şi în care am fost invocată şi să spun la rândul meu ceea ce ştiu despre cum s-a construit acest stat paralel în ultimii ani în România”, a declarat fostul deputat Elena Udrea, înainte de a fi audiată în Comisia pentru controlul SRI.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img