spot_img
23.7 C
București
vineri, aprilie 12, 2024
AcasăSpecialElena Udrea, atac la trupa Taxi

Elena Udrea, atac la trupa Taxi

-

Fix un simbol al credintei noastre religioase au gasit de cuviinta sa atace.
Mai bine o Catedrala prea mare decat un popor fara credinta!, a scris pe facebook Elena Udrea despre scandalul piesei trupei Taxi împotriva Catedralei Mântuirii Neamului.

POSTAREA ELENEI UDREA:

- Advertisement -

Pot fi de acord ca este opulenta, ca nu avem acum atat de multa credinta ca popor cat sa umplem un spatiu atat de mare, ca ne lipsesc multe altele…
Dar incerc sa fac o ierarhie a problemelor cu care ne confruntam in tara noastra. Bani pentru autostrazi, spitale, scoli am avea, daca nu ne-ar sufoca prostia. Doar tocmai ce am pierdut 5 miliarde de euro din fonduri europene si suntem pe cale sa pierdem si milardele din bugetul 2014-2020, cat timp, in 2016 la mijloc fiind, inca nu am dat drumul la programele pe fonduri europene!!!
Tocmai de aceea spun, ca nu Catedrala este problema Romaniei. Ba chiar, eu cred ca doar credinta adevarata mai poate salva acest popor coplesit de toate pacatele:
1. Mândria
2. Invidia
3. Iubirea de argint
4. Desfrânarea
5. Lacomia pântecelui
6. Trândavia
7. Mânia
O credinta pe care nu mai avem timp sa o dobandim firesc ci, avem nevoie de exagerari care sa scurteze drumul catre o societate cu principii si morala crestina.
Ca urmare, consider nepotrivit si arogant demersul celor de la Taxi. Cu atat mai mult cu cat constructia este foarte avansata si nu inteleg care este propunerea lor? Sa o daramam?
Sunt atat de multe care pot fi criticate ori parodiate si care chiar nu ne folosesc la nimic!
Fix un simbol al credintei noastre religioase au gasit de cuviinta sa atace.
Mai bine o Catedrala prea mare decat un popor fara credinta!

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img