spot_img
31.1 C
București
marți, iulie 23, 2024
Acasămare#KovesiMossad: Avocatul unuia dintre israelieni ACUZĂ că arestarea a fost făcută ILEGAL

#KovesiMossad: Avocatul unuia dintre israelieni ACUZĂ că arestarea a fost făcută ILEGAL

-

Alexandru Morărescu, avocatul lui DAVID GECLOWICZ, unul dintre israelienii acuzați că au spionat-o pe Laura Codruţa Kovesi, a declara  pentru Q Magazine că arestarea clientului său nu ar fi fost făcută legal.

- Reclama -

Trebuie să știți ca reținerea, ca măsură preventivă, a fost dispusă după ce, cu privire la DAVID, se luase deja măsura controlului judiciar, a spus avocatul.

- Advertisement -

Joi, după-amiaza, am făcut o primă vizită clientului meu, în arestul central. La plecare, m-a rugat să îi aduc câteva cărţi, în limba engleză, ca de exemplu Harry Potter – „Chamber of Secrets” sau „Philosopher’s stone”. I le-am cumpărat şi înmânat sâmbătă, când am regăsit același tânăr slăbuţ, speriat şi care la fiecare 5 minute mă întreba dacă mama lui este bine şi când vine să îl vadă. Ar fi nerezonabil ca tânărul pe care eu l-am văzut în arest să fie prezentat judecătorului marți, la Curtea de Apel, înconjurat de 100 de mascați cu armamentul în poziție de tragere. Aş spune că nerezonabil şi stupid, a mai precizat avocatul.

Pregătim împreună o declarație completă, ce va fi administrată în cursul urmăririi penale, după ce vom studia, cu atenție, întreg dosarul cauzei. Totodată, urmează să fie clarificată împrejurarea existenţei sau nu, în dosar, a unor documente clasificate la care, în lipsa unor autorizări speciale, apărarea sau judecătorul de drepturi şi libertăţi nu are acces, a mai declarat Morărescu.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img