DSV MEHEDINȚI S-A RĂZGÂNDIT: NU SE MAI DESCHIDE TÂRGUL VETERANI PENTRU COMERCIALIZAREA MIEILOR

0
242

Târgul Veterani nu va mai fi deschis în perioada premergătoare sărbătorilor pascale, pentru a permite aici comercializarea mieilor pentru Paște. Direcția Sanitară Veterinară Mehedinți s-a răzgândit și nu mai permite. Asta după ce au văzut locația și, inițial, au fost de acord (foto sus, în dreapta este directorul DSVSA Mehedinți).

„Deși am fost de acord cu solicitarea Direcției Sanitare–Veterinare de a redeschide acest spațiu public și a veni astfel în sprijinul severinenilor, instituția amintită a revenit asupra propunerii și astăzi, la ora 14.00, am fost anunțat de către reprezentanții DSV, că s-au răzgândit”, a declarat primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu.

Culmea este, însă altceva! Astăzi de dimineață, la ora 11.00, primarul Marius Screciu s-a deplasat în Târgul Veterani, împreună cu directorul general DSVSA – Valentin Marițoiu și directorul adjunct DSVSA – Adriana Ganea, a stabilit toate detaliile sanitare și logistice cu aceștia de față și s-au început acțiunile de igienizare și dezinfectare a tuturor spațiilor de vânzare, pentru comercializarea în condiții de siguranță.

„Regret că nu am putut veni în ajutorul severinenilor, care și-ar fi dorit să achiziționeze carnea de miel direct de la producători, în această perioadă, dar vina aparține în totalitate Direcției Sanitar-Veterinare”, mai spune primarul Screciu.