spot_img
25.3 C
București
miercuri, august 10, 2022
AcasăALEGERI 2020Drumul european Alexandria-București: Ce s-a chinuit Dragnea, a reușit Barbu

Drumul european Alexandria-București: Ce s-a chinuit Dragnea, a reușit Barbu

-

Mai multe utilaje ale Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere și-au făcut prezența, duminică la prânz, pe DE70 care leagă Alexandria de București, iar începând de luni, 21 septembrie, au fost demarate lucrările de lărgire a drumului, “jumătate de bandă pe stânga, jumătate de bandă pe dreapta”, după cum susține secretarul general adjunct al Guvernului, Cristi Barbu. Așa cum era de așteptat, au apărut voci care au susținut că este vorba despre o păcăleală electorală, însă acuzațiile au fost combătute de Cristi Barbu, secretarul general adjunct al Guvernului, cel care a făcut demersurile necesare pentru ca DE70 să beneficieze de intervenții pe anumite zone, în afara localităților, pe care se produc de obicei blocaje, astfel încât să fie fluidizat traficul rutier, iar numărul accidentelor să fie redus, scrie ziarul Teleormanul.

- Reclama -

“Au apărut informații în spațiul public potrivit cărora nu se lucrează la DN 6. Eu astăzi vă demonstrez contrariul. Eu nu vin cu promisiuni, eu vin cu fapte concrete. Oameni buni, nu vreau sa mai atac pe nimeni, de acum vorbim pe probe și fapte, nu pe vorbe. Îmi doresc schimbarea județului și asta o să se întâmple. Bineînțeles că am nevoie de concursul și încrederea dumneavoastră. Vă aștept la vot duminică, să facem schimbare”, spune secretarul general adjunct al Guvernului, Cristi Barbu.

Executat de FLUX 24 Media Communications la comanda PNL, Organizația Teleorman, Cod mandatar: 21200012

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Românii fac 15.000 de euro urcarea pe Mont Blanc

0
Depozit de 15.000 euro pentru salvare și înmormântare ca să urci pe Mont Blanc. Banii sunt pentru a acoperi costurile în cazul în care trebuie...