Județul Teleorman, pe ulimul loc la atragerea de fonduri europene

0
49

Județul Teleorman, unul dintre cele mai sărace din țară, se află pe ultimul loc în clasamentele naționale și în cee ace privește atragerea de fonduri europene. Acest lucru se poate schimba, însă, în viitorul apropiat, doar dacă Teleormanul va fi condus de o admninistrație liberală, spune europerlamentarul PNL Siegrfried Mureșan.

De la aderarea României la Uniunea Europeană și până în prezent, județul Teleorman a atras cei mai buțini bani europeni, de 100 de ori mai puțin decât municipiul Oradea, de exemplu.

România va primi, în următorii ani, 80 de miliarde de euro, fonduri europene, pentru dezvoltare. ”Aceasta este șansa Teleormanului”, spune europarlamentarul Siegfried Mureșan, iar o administrare liberală, condusă de Eugen Pîrvulescu, va asigura atragerea unei sume cât mai mari din acești bani către Teleorman.

Județul Teleorman are, acum mai mult ca niciodată, o reală șansă de dezvoltare datorită fondurilor europene. Însă, doar o administrație competentă și axată pe dezvoltare poate accesa banii de care Teleormanul are atâta nevoie. Doar o conducere liberală poate ridica județul Teleorman la standardele europene pe care locuitorii săi le merită. 

Executat de FLUX 24 Media Communications la comanda PNL, Organizația Teleorman, Cod mandatar: 21200012