spot_img
11.1 C
București
marți, aprilie 23, 2024
AcasăAnalizeDragnea, întâlniri în Israel: Ambasadorul american și conducerea din SUA a celei...

Dragnea, întâlniri în Israel: Ambasadorul american și conducerea din SUA a celei mai influente organizații evreiești

-

Am avut patru întâlniri: una cu președintele statului Israel, una tête-à-tête cu premierul Netanyahu, una cu ambasadorul SUA în Israel, iar, ulterior, una cu conducerea din SUA a celei mai influente asociații a comunității evreiești din lume, a declarat joi seară la Antena 3 liderul PSD, Liviu Dragnea.

Da, recunosc, am o relație foarte bună cu premierul Israelului, e cumva o infracțiune, e cumva ceva rău? Dacă am o relație apropiată, nu o am pentru mine personal, a susținut Dragnea.

- Advertisement -

Eu pun o întrebare foarte importantă: nu știu dacă președintele României, cu care recunosc că am fost mult prea binevoitor, ca înainte de a merge la vreun Consiliu European sau alte întâlniri și-a luat mandat sau a avut vreo discuție cu Parlamentul sau Guvernul. Merge, își ia tot felul de angajamente pe care trebuie să le onoreze ori Parlamentul ori Guvernul. Președintele știut că doamna prim-ministru merge în Israel, l-a informat.  Atacurile arată că e foarte nervos și foarte deranjat de această vizită și probabil că-i este teamă că o să se pună întrebarea: Dacă tot zici că te-ai ocupat de politica externă, care sunt rezultatele? Pentru această țară se simte ceva? Poate este deranjat că se deschis alte căi de cooperare care pot aduce avantaje României. Nu înțeleg de ce atât de nervos, dacă are interesul comun al acestei țări, ar trebui să fie bucuros, a mai afirmat liderul PSD.

Propunerea pentru ambasador român în Israel e făcut de mai mult timp. Este inexplicabil de ce nu a făcut nimic președintele, a mai susținut Dragnea.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img