AcasăAnalizeDragnea a făcut Alianța pentru Patrie

Dragnea a făcut Alianța pentru Patrie

-

Fostul președinte al PSD, Liviu Dragnea, eliberat condiționat pe 15 iunie din Penitenciarul Rahova în urma deciziei Tribunalului Giurgiu, a anunțat duminică seara la Realitatea Plus că a fost înființat un nou partid, Alianța pentru Patrie.

El a fost condamnat definitiv pe 27 mai 2019 în dosarul angajărilor fictive de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Teleorman la 3 ani și 6 luni de închisoare.

Fostul social-democrat a spus că partidul s-a înființat la inițiativa lui Codrin Ștefănescu, dar că acesta nu s-a implicat de la început în documentele formațiunii pentru ca aceasta să nu fie blocată în instanță.

”Prin octombrie Codrin mi-a zis că simte nevoia să sprijine apariția unui nou partid care să nu fie măcinat de compromisuri interne, de tot felul de interese împletite care până la urmă distrug un partid sau îl lasă la 20% acolo unde trebuie să fie. Și i-am spus că îl voi sprijini cu toată experiența mea. Și a găsit mai mulți prieteni de-ai lui, patru oameni obișnuiți, dar cu curaj, care au devenit membri fondatori la acest partid, Codrin neimplicându-se de la început la înființarea lui, ca să nu se blocheze. Partidul s-a înființat, se numește Alianța pentru Patrie (…) Nu este un partid xenofob, anti-european, dar noi ca să putem spera că această țară să ajungă unde trebuie acest partid trebuie să facă un program de guvernare, care să se bazeze în primul rând pe folosirea resurse naturale, umane, de inteligență”, a spus Dragnea.

- Advertisment -

Must Read

VIDEO/Norvegia are clip cu Moș Crăciun gay

0
Clip publicitar șocant al Poștei norvegiene. Clipul publicitar realizat de „Posten” stârnește numeroase discuții. Pentru că noua reclamă îl arată pe Moș Crăciun care...