spot_img
1.8 C
București
duminică, decembrie 4, 2022
AcasăAnalizeDragnea: PSD e predat total la Iohannis de către actuala conducere

Dragnea: PSD e predat total la Iohannis de către actuala conducere

-

Fostul preşedinte al PSD Liviu Dragnea susţine că acest partid este, la momentul actual, „predat total la Iohannis”, iar baza formaţiunii – „ruptă aproape total” de conducere.

- Reclama -

„PSD e predat total la Iohannis de către actuala conducere. PSD e complice, prin acţiunile conducerii, la jaful naţional care se întâmplă în România de aproape doi ani de zile. PSD e complice, prin modul de acţiune al conducerii, la tot acest dezastru economic şi la viaţa din ce în ce mai rea pe care o au românii. PSD e complice la faptul că resursele noastre sunt din ce în ce mai mult drenate în afară”, a declarat Dragnea, duminică, la Realitatea Plus.

El a precizat că baza partidului este ruptă „aproape total” de conducere, arătând că ştie acest lucru din scrisorile pe care le-a primit în închisoare de la membri simpli.

„Membrii de partid, baza partidului e ruptă aproape total de conducerea PSD. Vă spun asta din scrisorile pe care le-am primit în închisoare. Am primit sute de scrisori, cred că din aproape toate judeţele, de la membri simpli, de la primari, de la viceprimari, de la consilieri”, a adăugat fostul lider social-democrat.

Liviu Dragnea a susţinut, de asemenea, că PSD ar fi partidul „cel mai mult infiltrat”.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img