spot_img
22 C
București
joi, iulie 25, 2024
AcasăActualitateBețivul din fruntea SRI

Bețivul din fruntea SRI

-

Liviu Dragnea, la Realitatea TV, despre fostul director al SRI, pe vremea cînd acesta conducea serviciul: ”George Maior, de pe la 11 dimineața devenea prieten cu paharul și pînă seara era numai Blue Label” (varietate de whisky Johnny Walker, cca.300 de dolari sticla n.n.), transmite Inpolitics.

- Reclama -

„Problema nu-s judecătorii în România, problema este această structură ocultă, nenorocită, care a fost condusă de Florin Coldea până în momentul în care l-au demis şi care a fost preluată şi condusă şi astăzi cu mână forte de Pahonţu, în nunele lui Iohannis. Toată această structură, care are acţiuni nu numai neconstituţionale şi nelegale – noi vorbim de acţiuni care cred că pot îmbrăca forma trădării naţionale, nu s-a vorbit mult în România despre definiţia trădării naţionale, trădarea naţională nu e numai când trădezi statul, dar cred că cel mai grav e când trădezi interesele bunăstarea şi viitorul cetăţenilor din stat”, a afirmat Dragnea.

- Advertisement -

El a precizat că face aceste afirmaţii în urma discuţiilor pe care le-a avut de-a lungul timpului cu Florian Coldea, cu fostul director al SRI George Maior, cu Victor Ponta, cu Sebastian Ghiţă sau cu Vasile Dîncu.

„Am auzit cu urechile mele discuţii telefonice între Coldea sau Maior şi procurori, cum îi presau, cum dădeau ordine, cum trimiteau practic la Parchet… Mai mult domnul Coldea, pentru că George – asta nu e o bârfă – dar George, cam de la 10, 11 dimineaţa devenea prieten cu paharul”, a mai afirmat Dragnea.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img