spot_img
12.5 C
București
duminică, februarie 25, 2024
AcasăDezvaluiriDorin Cocoș, în fața judecătorilor: Dacă mă lasați acasă, spun tot, aduc...

Dorin Cocoș, în fața judecătorilor: Dacă mă lasați acasă, spun tot, aduc probe BICA CĂTRE COCOȘI: M-ați turnat și tot în pușcărie sunteți

-

Omul de afaceri Dorin Cocoș a avut vineri o pledoarie lacrimogenă în fața judecătorilor de la ÎCCJ cărora le-a promis că dacă acceptă schimbarea arestarea preventiv în arest la domiciliu va depune noi denunțuri pentru care va aduce și probe. Cocoș nu a dat însă detalii împotriva căror persoane s-ar putea îndrepta cu denunțurile, dar a dat de înțeles că ar fi vorba de alte persoane decât cele împotriva a formulat deja denunțuri. La rândul său, Alin Cocoș, fiul omului de afaceri, aflat tot în arest preventiv, a repetat în fața instanței ceea ce spusese și anterior: singura lui vină este că a stat la masă cu tatăl său când acesta aranja tranzacțiile și dădea șpăgile.

Fosta șefă a DIICOT, Alina Bica, a declanșat în fața instanței un atac dur la Alin și Dorin Cocoș. V-au spus procurorii să mă turnați că o să scăpați. M-ați turnat și tot la pușcărie sunteți, le-a spus Bica uitându-se la cei doi, care au lăsat capetele în jos.

- Advertisement -

UPDATE, 22.10: Dorin și Alin Cocoș rămân în arest. Judecătorii nu au apreciat mărturia lui Dorin Cocoș prin care afirma că va turna tot dacă va primi arest la domiciliu. Și nici faptul că Alin s-a desolidarizat de tatăl său.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img