DJ Force, patronul unui club din Timișoara, uns administrator public al județului Caraș Severin

0
243

Tinu Vidaicu, coproprietarul clubului Epic din Timișoara (alături de consilierul local PSD Sebastian Răducanu) a anunțat că a devenit administrator public al Consiliului Județean Caraș-Severin, anunță Press Alert din Timișoara.

Tinu Vidaicu a devenit cunoscut în rândul amatorilor de distracție sub numele de DJ Force, după care s-a orientat spre managementul de cluburi. Alături de activitatea sa la Epic, acesta a organizat și o serie de petreceri la Ponton Casa Baraj de la Văliug, în Caraș-Severin.

Peste câteva zile voi deveni administrator public, încă nu a avut loc învestirea. Motivul pentru care am ajuns în această funcție a fost solicitarea președintelui Consiliului Județean Caraș-Severin,  Romeo Dunca, și a primarului Reșiței, Ionuț Popa. M-au ales pentru ceea ce am făcut în ultimii zece ani. Ne cunoaștem foarte bine și ne-am petrecut mult timp împreună. Ei sunt extrem de determinați să schimbe Caraș-Severinul și mi-au pus în vedere că este o cale lungă. Trebuiesc schimbate multe lucruri nelalocul lor. Am fost recomandat de rezultatele ce le-am avut cu Epic și pentru implicarea mea în evenimentele de la Ponton Casa Baraj, locuri care au adus mulți turiști străini“, spune Tinu Vidaicu.